• Združenje Vril
  Neverjetno združenje, ki je projektiralo prve "leteče stroje".

 • Nikola Tesla
  Zgodba največjega vizionarja - znanstvenika, ki se je rodil pred svojim časom.

 • Današnji sistem
  Šole, religije, zabavna industrija - instrumenti za zatiranje človeškega potenciala.

 • Bio-psihološko vojskovanje
  Vojskovanje novega tisočletja in Iluminatske alternative.

Znanost o Etru natisni
( 40 Glasov )
Prispeval IHS   
Sobota, 14 Maj 2011 03:19
Indeks člankov
Znanost o Etru
Stran 2
Vse strani

Eter, nevidna energija
Eter, nevidna energija
Dramatični znanstveni dokazi, da vsa fizična materija prihaja iz »etra« nevidne, zavestne energije obstajajo že desetletja. Priznani ruski astrofizik dr. Nikolaj A. Kozyrev (1908-1983) je brez dvoma dokazal, da takšne vir energije obstaja in zato postal eden izmed najbolj kontroverznih osebnosti v zgodovini ruske znanstvene skupnosti. Neverjetne rezultate njegovega dela in dela vseh tistih, ki so mu sledili, so v bivši Sovjetski zvezi ostali skoraj v celoti skriti. Vendar s padcem železne zavese in pojavom interneta smo končno dobili dostop do »Ruske varovane skrivnosti«.

Dr. Kozyrev je vzpodbudil dve generaciji izjemnih raziskav in na tisoče strokovnjakov, ki lahko popolnoma spremenijo naše razumevanje vesolja.

Nevidni medij energije

Obstoj Etra je bil tako v znanstvenih krogih splošno sprejet brez vprašanj vse do začetka 20. stoletja, ko je Michelson-Morley v eksperimentu leta 1887 »dokazal«, da takšen skrit vir energije ne obstaja.

Vendar novejše raziskave, ki vključujejo »temno snov«, »temno energija«, »virtualne delce«, »vakuumski tok« in »energijo ničelne točke«, če naštejemo le nekatere, so dale zahodnim znanstvenikom rezultate, na podlagi katerih so lahko dejansko domnevali, da obstaja neviden energetski medij v celotnem vesolju. Dokler se uporablja benigni izraz, kot je »kvantni medij«, je vse sprejemljivo in zanimivo, če pa kdo uporabi izraz »Eter«, in na njegovo nesrečo o tem piše v mainstream tisku, bo zanesljivo deležen posmeha.

Fizk dr. Hal Puthoff je poskrbel za enega prvih dokazov o obstoju Etra. Pogosto je omenjal poskuse iz začetka 20. stoletja, ki so bili opravljeni pred pojavom kvantne teorije in mehanike in so bili oblikovani tako, da bi dali odgovor na vprašanje, ali obstaja kakršen koli vir energije v »praznem prostoru«.

Za preizkus te ideje v laboratoriju, je bilo treba ustvariti območje, ki je bil popolnoma brez zraka (vakuum) in s svincem zaščiteno pred vsemi znanimi vplivi elektromagnetnega sevanja, znano kot Faradayeva kletka. Ta brezzračnim vakuumski prostor je nato ohladil na absolutno ničlo ali -273 ° C, ko bi morala vsa materija prenehati vibrirati in proizvajati toploto.

Ti poskusi so pokazali, da namesto pomanjkanja energije v vakuumu, je le te ogromno in prihaja iz popolnoma ne-elektromagnetnega vira!

Dr. Puthoff je imenoval to energijo »kipeči kotel«, energija zelo visoke magnitude. Ker je bila ta energija še vedno na voljo pri absolutni ničli, je bila ta sila poimenoval "energija ničelne točke" ali ZPE, medtem, ko jo je ruski znanstveniki ponavadi označil tudi za "fizični vakuum" ali PV.

Ugledna mainstream fizika Dr. John Wheeler in Dr. Richard Feynman sta izračunala, da je količina energije ničelne točke v vakuumu ene same žarnice dovolj velika, da bi vse svetovne oceane segrela do vrelišča!

Jasno je, da se ne ukvarjamo z neko šibko in nevidno silo, ampak z virom velike moči, ki jo je dovolj, da ohrani obstoj vse poznane materije.

V novem pogledu znanosti, ki izvira iz teorije o Etru, velja za vse štiri osnovne sile polja, gravitacijo, elektromagnetizem, šibko jedrsko silo in močno jedrsko silo, da so le različne oblike Etra / ZPE.

Profesor M. T. Daniels je ugotovil, da je gostota gravitacijske energije blizu površine Zemlje enaka 5.74 x 1010 (t/m3). (Ne pozabimo, da bi bila teža le še ena oblika Etra v tem novem modelu.)

Prof. Daniels’s finding means that drawing a sizeable 100 kilowatts of this “free energy” power from the gravitational field dips into an extremely tiny 0.001 per cent of the natural energy that is being produced in that area. (Glej New Energy News , junij 1994, str 4).

Raziskava dr. Nikole Tesla je privedla do njegove izjave leta 1891, da se eter »obnaša kot tekočina za trdna telesa, in kot trden za svetlobo in toploto«, ter da je z "dovolj visoko napetostjo in frekvenco«  dostopen – to  je bil njegov namig, da je zastonj energija in antigravitacijska tehnologija mogoča.

Razmislek o zadevi

Da bi resnično razumeli delo Kozyreva in sorodnih ugotovitev, so potrebne nekatere nove analogije za materijo. Kozyrev nas sili, da vizualiziramo vso materijo v vesolju, kot da gre za spužvo potopljeno v vodo. V tej analogiji, bi si morali zamisliti spužvo, ki je bila namočena v vodi dovolj dolgo, da se je popolnoma zasičila z vodo.

S tako spužvo lahko naredimo dve stvari: lahko zmanjšamo količino vode, ki jo vsebuje, ali jo povečamo z  zelo preprostimi mehanskimi postopki.

 • 1. Zmanjšanje: Če nasičeno gobico stisnemo pod vodno gladino, ohladimo ali obrnemo,  se bo nekaj vode iz gobice sprostilo v okolico, zmanjšali smo maso. Ko na gobico ne deluje nobena sila, na milijone drobnih por še enkrat absorbira vodo in se razširi nazaj v normalno maso.
 • 2. Povečanje: Lahko tudi načrpamo več vode v gobico s segrevanjem (vibracijsko), kar bo povzročilo, da se pore razširijo in vsrkajo več vode, kot jo lahko normalno. V tem primeru, ko prenehamo segrevati, bo goba izločila odvečno vodo in se skrčila nazaj na normalno maso.

Čeprav se zdi nemogoče za večino ljudi,  je Kozyrev pokazal, da s stresanjem, vrtenjem, ogrevanjem, hlajenjem, vibracijo fizičnih predmetov, njihovo težo povečamo ali zmanjšamo za subtilne, vendar natančne zneske. In to je le en vidik njegovega neverjetnega dela.

Dr. Kozyrev, ozadja

Dr. Nikolai Kozyrev

V zahodnem svetu o Kozyrev ni bilo veliko znanega. Nekatere biografske raziskave in informacije so pokazale, da ne gre za »norega« znanstvenika. V resnici velja za enega od najbolj uglednih ruskih mislecev 20. stoletja. Kozyrev je objavil svoj prvi znanstveni članek ko je bil star sedemnajst let, in požel je navdušenje nad globino in jasnostjo njegove logike.

Njegovo glavno delo je iz astrofizike, kjer je študiral atmosfero Sonca in drugih zvezd, pojav sončnih mrkov in sevalnega ravnotežja. V starosti dvajsetih let je že diplomiral na Univerzi v Leningradu z diplomo iz fizike in matematike, in v starosti 28 je bil splošno znan kot uveljavljen astronom, ki je poučeval na več šolah.

Bogato življenje Kozyreva, se je obrnilo na glavo leta 1936, ko je bil aretiran na podlagi represivne zakonodaje Josefa Stalina, in leta 1937 je začel 11 let trajajoče grozote koncentracijskega taborišča. V tem obdobju je razmišljal o skrivnostih vesolja, bil je pozoren na vse vzorce, ki obstajajo v življenju in v katerem je toliko različnih organizmov, ki kažejo znake asimetrije in/ali spiralno rast.

Menil je, da na vse oblike življenja vpliva nevidna energija, spiralni vir energije, poleg običajnega načina pridobivanja energije s pomočjo prehranjevanja, pitja, dihanja in fotosintezo. Postavil je teorijo, da smer rasti spiralne lupine školjke ali položaj srca v človekovem telesu, določi smer pretoka spiralne energije. Če obstaja območje nekje v prostoru-času, kjer poteka pretok spiralne energije v nasprotno smer, bi morali pričakovati da lupina školjke raste v nasprotni smeri in srce, ki je na desni strani telesa. Kozyrev je razmišljal, da se življenje ni moglo oblikovati na noben drug način, ker je moralo slediti spiralni energiji, da se je ohranilo na svoji poti. V tem smislu lahko razmišljamo o skeletu kot "anteni" za to energijo.

Ko je bil Kozyrev spuščen iz zapora leta 1948 in se je lahko vrnil nazaj k svojemu strokovnemu delu, je objavil veliko napovedi o Luni, Veneri in Marsu, ki so jih kasneje potrdile sovjetske vesoljske sonde, več kot desetletje kasneje. To ga je naredilo za enega izmed pionirjev sovjetske dirke za vesolje. Leta 1958 je dr. Kozyrev spet vzbudil polemike po vsem svetu, ko je povedal, da so na Luni vulkanske aktivnosti v kraterju Alphonsus.

Nobelov nagrajenec Dr. Harold Urey bil med redkimi, ki je verjel, da je teorija Dr. Kozyreva o vulkanski aktivnosti na Luni pravilna, in je pozval NASO, da sprožijo preiskavo. Kot neposreden rezultat tega je NASA začela Moon Blink projekt, ki je kasneje potrdil trditve dr. Kozyreva.

Vendar pa niso vse dela Kozyreva bila tako zelo hitro vključena v mainstream svet NASE.

Znanost časa

V zimi 1951-52,  je dr. Kozyrev začel svojo pot v svet eksotične fizike, kar je kasneje privedlo do izčrpnega, 33 let trajajočega dela v katerem ne manjka zelo zanimivih in kontroverznih poskusov. Kot smo rekli, značilne spiralne energijske vzorce v naravi je ta razkrila očem dr. Kozyreva medtem, ko je preživljal kazen v koncentracijskem taborišču. Njegova neposredna izkušnja mu je pomagala, da je odkril to spiralasto energijo, ki  je v resnici prava naravna in manifestacija časa.

Očitno je začutil, da je čas, kot ga poznamo veliko več kot samo preprosto merjenje trajanja. Kozyrev nas poziva, da bi poskušali najti vzrok za čas, nekaj oprijemljivega in prepoznavnega v vesolju,  kar lahko povežemo s časom.

Če smo pripravljeni razmišljati o tem nekaj časa vidimo, da čas pravzaprav ni nič drugega kot čisto, spiralno gibanje. Vemo, da sledimo zapletenemu vzorcu spirale skozi prostor s pomočjo orbitalnega vzorce Zemlja in solarnega sistema.

In sedaj čakamo ali bo »znanost časa« potrjena v okviru preiskave, ki jo opravlja moskovska državna univerza in Ruska humanitarna fundacija, ki se zgledujeta po pionirskem delu dr. Kozyreva. Na njihovi spletni strani, navajajo:

In our understanding, the ‘nature’ of time is the mechanism [that brings about] appearing changes and occurring newness in the world. To understand the ‘nature’ of time is to point to … a process, a phenomenon, a ‘carrier’ in the material world whose properties could be identified or corresponded with those of time.

To se lahko zdi čudno na prvi pogled, saj bi drevo na vašem dvorišču lahko razumeli kot posledico močnega vetra, ne pa »toka časa«. Vendar pa se morate potem vprašati, kaj je povzročilo, da veter piha. Konec koncev, gibanje Zemlje okoli svoje osi je najboljši odgovor. Zato se vse spremembe, posledica določene oblike gibanja in brez gibanja ni mogoč čas, brez gibanja ni časa.

Več znanstvenikov, ki svoja znanstvena dela objavljajo znotraj ruskih znanstvenih institucij se je strinjalo, da če bi Kozyrev spremenil svojo terminologijo in uporabo besede "čas" za več skupnih znanstvenih izrazov, kot so "fizični vakuum" ali "eter", bi  veliko več ljudi lahko razumelo njegovo delo veliko prej. 

Zadnje na Blog!u

 • Vzdrzevanje kolesa by Follow the RaBBit
  Kompatibilnost komponent na biciklu. Nadgranja kolesa in kaj moramo paziti. 3 Most Outdated Bike Components We Still Use On Modern Bicycles! https://www.youtube.com/watch?v=ORnRRPyzqKg&t=452s   Poznamo vec proizvajalcev opreme, med katerimi lahko pride do problema med kompatibilnostjo, tako imamo: SHIMANO SRAM CMPAGNOLO itd...     2017-2018 Products compatibility Information - 2017-2018 link, upam, da deluje, kjer jeprikazano, kako so kompatibilni doloceni shimano deli med sabo. https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwjZ7siC06DWAhXIMhoKHWQNA-8QFgguMAE&url=http://productinfo.shimano.com/download/pdf/com/1.8/en& ...