• Združenje Vril
  Neverjetno združenje, ki je projektiralo prve "leteče stroje".

 • Nikola Tesla
  Zgodba največjega vizionarja - znanstvenika, ki se je rodil pred svojim časom.

 • Današnji sistem
  Šole, religije, zabavna industrija - instrumenti za zatiranje človeškega potenciala.

 • Bio-psihološko vojskovanje
  Vojskovanje novega tisočletja in Iluminatske alternative.

Podzemna baza Pine Gap natisni
( 16 Glasov )
Sreda, 20 September 2006 17:08
Kompleks se nahaja na z grmovjem poraslem področju Avstralije in je ena izmed številnih NSA baz, lociranih po vsem svetu znotraj UKUSA (Anglije in ZDA) mreže. Pine Gap je tako zelo odročna in opravlja številne funkcije.

Mnogi raziskovalci NLP-jev povezujejo bazo z NLP-ji in očitno je tudi vir "žarka", ki se pojavi na slavnem video posnetku STS-48, kjer nažene strah v kosti neznanemu objektu, ujetemu v objektiv video kamere na krovu Space Shuttla, da panično obrne v drugo stran in jo ucvre stran v različnih smereh. Ravno to je vzpodbudilo nekatere raziskovalce v teoretiziranje, da je Pine Gap dom na zemlji situiranega "orožja vojne zvezd", ki je sposobno, da zada prvi udarec NLP-jem ali tujim satelitom v nižji Zemeljski orbiti.

Timothy Good je pisal o Pine Gap že velikokrat: "Nahaja se 20 kilometrov od Alice Springs v severnem predelu Avstralije. Pine Gap je visoko tajna komunikacijska baza, ki jo opravlja NSA (Državna varnostna agencija). Navidezno "skupen obrambno vesoljski raziskovalni kompleks" finančno podprt tako od ameriškega kot avstralskega obrambnega ministrstva, Pine Gap v osnovi služi kot downlink za geosinikrone SIGINT (signali Obveščevalne) satelite (1)."

Gospod Good nadaljuje v "Alien base" (Nezemeljska baza): "Ustanovila jo je Centralna obveščevalna agencija (CIA) leta 1966 in jo skupno upravljata CIA in NSA. Po besedah enega izmed ameriških raziskovalcev:"Avstralci gledajo na Pine Gap kompleks presenetljivo gostoljubno. Ljudje in tovor rutinsko prihajajo in odhajajo brez nadzora carine ali kogarkoli drugega. Kraj uživa skoraj poseben teritorialen status."

Popolnoma jasno je, da Američani kontrolirajo ta obsežen kompleks na tuji zemlji. To nikakor ni presenetljivo, glede na zgodovinski dogovor podpisan med Anglijo in ZDA. Očitno je Avstralija mlajši družabnik pri zbiranju obveščevalnih signalov, operacij, kjer prevladujejo Američani in Britanci. Najbolj nenavadna stvar pri Pine Gapu je njena lokacija. Britanska vohunska baza, GCHQ, se na primer nahaja na obrobju angleškega mesta Cheltenham (trenutno jo popolnoma prenavljajo, za prenovo pa bodo uporabili 600 milijonov funtov), medtem, ko oddaljenost baze Pine Gap spominja na Area 51 v Nevadi. Potem takem ni čudno, da se pojavljajo govorice o NLP raziskavah in razvoju v tem kompleksu. Njena oddaljenost in prikritost zelo dobro služi občutljivim in tajnim ameriškim operacijam, ki jih izvajajo na ozemlju Avstralije. Vsem znano dejstvo, na preimer, da je v GCHQ in Menwith Hillu v Angliji prisotnih veliko Američanov, vendar je to v Angliji nekaj povsem navadnega, zaradi posebnega odnosa med državama, še posebej pri deljenju obveščevalnih informacij.Ali bi bila avstralska publika tudi tako naklonjena javni prisotnosti Američanov na severnih območjih? Nikakor ne, še posebej ne, zaradi angleških jedrskih poskusov, ki so jih Angleži opravili tukaj v petdesetih letih. Kljub temu, je morda nekaj resnice v govoricah o NLP-jih in vesoljskem orožju v Pine Gap - dokazi, ki so vsak dan večji in večji.

Število prikazov: 14737
Komentarji (6)add comment

gero said:

...
težko verjamem, da bi bilo tole "orožje vojnih zvezd" učinkovito v boju z Nezemljani. Tak način bojevanja bi za nas pomenil samomor. Po nekaterih podatkih "contactee"-jev naj bi imeli mali sivi orožje, s katerim lahko Zemljo vržejo iz orbite.
15. december 2006

zrimac said:

...
samomorilske metode poznamo tudi sami smilies/smiley.gif tesla je recimo razlagal da bi z modificiranjem zemljine resonance le-to razpolovil smilies/tongue.gif
15. december 2006

Jahbulon said:

...
Zrimac poznam zadevo. Lepo si napisal.
24. november 2007

boris novakov said:

...
fafnili smo ga
22. december 2008

mucica said:

...
NNNNNNNNNNoooooooooorrrrrrrrrroooooooooo!!!!!!!!!!smilies/shocked.gif
10. julij 2009

flisko42 said:

...
lep pozdrav vsem..
kolk imam jaz informacije je baza povezana z area 51...imajo podobno tehnologijo kot je bil beemer v star treku,le da je oblike klasičnega dvigala,kot v vsakem visjem objektu...
proces teleportacije traja okoli 5 minut....vir informacije je Bob Dean...ogledate si ga lahko na strani project camelot,,,na tej strani imaste dostop do raznih informacij..
o kredibilnosti odločite sami,,,,
glede klatenja nlp-jev...nlp sklatijo tako da mu prekinejo elektromagnetno poje ,katerega tvori okoli sebe in zaradi katerega se lahko tudi tako giblje..to je mogoče samo z haarp-om...vsaj v vecina primerih je bilo tako...
sami odločate o kredibilnosti!!!!
22. november 2010

Napišite komentar
zmanjšaj | povečaj

busy
 

Zadnje na Blog!u

 • BITCOIN PREVARA POZOR - nujno deli dalje!!! by Follow the RaBBit
  Bitcoine raziskujem ze od casa njegovega nastanka in ze od samega zacetka sem bil zelo skepticen o njegovemu delovanju, saj bilo je prelepo, da bi bilo res in sedaj sem se koncno odlocil, da bom razkril in opozoril uporabnike na nevarnost BITCOINOV in ostalih KRIPTOVALUT. NE SMEM RAZLAGATI PODROBNOSTI MOJE RAZISKAVE, TODA POVEDAL BOM SAMO KRATEK UVOD. KRIPTOVALUTE SO BILE NAMENJENE PREDVSEM CRNEMU IN ILEGALNEMU TRGU, ZATO BODIMO ISKRENI IN NAJ BOMO NA JASNEM, DA NAJ TAKO TUDI OSTANE!!! VERJEMITEMI NA BESEDO, DA POZNAM ZELO DOBRO DELOVANJE TEH KRIPTOVALUT IN KAKO DELUJE KRIMINAL IN, DA JE MOGOCE Z NJIM PLACEVATI TUDI LEGALNE STVARI, TODA STVAR JE DOSTI BOLJ KOMPLICIRANA IN OBSEZNA ZA RAZLOZI ...