• Združenje Vril
  Neverjetno združenje, ki je projektiralo prve "leteče stroje".

 • Nikola Tesla
  Zgodba največjega vizionarja - znanstvenika, ki se je rodil pred svojim časom.

 • Današnji sistem
  Šole, religije, zabavna industrija - instrumenti za zatiranje človeškega potenciala.

 • Bio-psihološko vojskovanje
  Vojskovanje novega tisočletja in Iluminatske alternative.

Protest proti masovnemu vohunjenu natisni
Ponedeljek, 13 Januar 2014 18:00

Protesti proti NSA
NSA fight back

11. Februarja 2014 bo dan protesta proti masovnemu vohunjenju.

Po tragični smrti voditelja AArona Swartza, tudi v njegov spomin se organizira ponoven protest proti masovnemu vohunjenju in kratenju osnovnih človekovih pravic in dostojanstva. Njegove želje so bile, da bi ljudje živeli svobodno, kjer bi se spoštovali drug drugega, ne pa, da bi gledali na vse, kot potencialne kriminalce ali teroriste.

Kdor se želi pridužiti naj pogleda na spodnji link za nadaljna navodila.

https://thedaywefightback.org/

Število prikazov: 5533
Komentarji (5)add comment

Katka Malik said:

...
Ja, ok. Sej protestirat res ni problema. Ampak, se res kaj doseže? Seveda, vlada bo morda po dolgih protestih obljubila marsikaj in posredovala medijem, da so kao rešili probleme, ampak JIH BODO RES? Jaz nebi šla zaupati, da bo politika kaj naredila ker ljudje protestirajo. Sploh če protestirajo po "hipijevsko" in miroljubno.
Vlada bo še naprej vohunila, ampak se mi zdi da lažje protestirat po internetu in na ulicah, kot pa dejansko kaj naredit da se zaščitimo SAMI, torej, začeti brskati po internetu na varen način in skrbeti za svojo zasebnost. Ker je izvedljivo, da se. Le trud moraš vložiti da se o tem iobraziš.
06. februar 2014

Follow the RaBBit said:

...
Najlazje je reci, ker v resnici protestirati ni lahko, se posebej, ko je manjse stevilo udelezencev in si toliko bolj izpostavljen in to pol se policija diha za vratom o raznih ukrepih. Dokler ne bomo imeli svobode govora in protestiranja, res ne bomo kaj dosti dosegli, toda ljudje dejansko mislijo, da imajo demokracijo in svobodo govora, itd..., toda ocitno se niso probali kdaj uporabiti te pravice, da bi spoznali realnost. Ljudje morajo pokazati voljo, da zelijo spremembe, svobodo, tako, da so aktivni na protestih ali vsaj preko interneta, toda vecina ljudi se zmeraj raje molci in hodi v kafice, itd..., ker ocitno jim ni se tako hudo, dokler ne bo prepozno, saj ljudje niso vec povezani in ne znajo razmislajti s svojo glavo, saj vsi zelijo imeti nekoga, da jih vodi in jim vlada. So res kot ovce, ki si zelijo pastirja.

Jaz sem drugacen, jaz hocem svobodo in jo zahtevam, zato tudi hocem, da mi drzava da stanovanje in placa poloznice, ker to je pac moja pravica, ce pa ostali tega ne zelijo jim ne bom vsiljeval. Mi gre pa na kurac, ker, ko bi jaz to dobil, bi vsi slovenclji in jznjaki, itd.. mi bili fous in me zaceli ogovarjati, ker me ze tako ali tako, ker prejemam socialno pomoc in pol bi tudi oni radi to dobili. In to so isti ljudje, ki prejemajo razne otroske dodatke in subvencije od drzave, ker mislijo, da oni so drugacni, ker imajo druzino jim to pripada.

Poznam zelo dobro psihologijo ljudi, ker vem, kako so neumni in kako se njihovo mnenje zlahka spremeni tekom let in kako oni pozabijo, kako so nekoc razmisljali ali le nocejo priznati, ker masovna hipnoza je zelo mocna in mnogi ne znajo kako se ji upreti.
08. februar 2014

Katka Malik said:

...
S kakšno pravico pa ti zahtevaš stanovanje in plačane položnice? Kaj imaš za pokazati? Se strinjam da so cene stanovanj in nepremičnin kar drage, a sedaj vedno bolj upadajo. Položnice so mnogokatere res preveč oderuške(razni priključki za vodo, elektriko... pa seveda smeti, da o RTV niti ne besed izgubljam)... ampak sorry, pomoje treba plačevati porabo vode in elektrike - če ti pa kaj ni prav, si kupi posest, zgradi hišico iz recikliranih materialov (če delaš sam lahko vse skupaj narediš za 10jurjev), skoplji si vodnjak in instaliraj sončno elektrarno.
enkrat se zbudi iz svoje zablode in dojami, da ti ne bo nihče nič dal in nič ti ne bo na krožniku prinešeno (razen tvoja mami te bo postregla brez problema). vsi se moramo truditi zato da nekaj zaslužimo in si nekaj zgradimo. brez nič ni nič. :-)
In ne, ne zagovarjam sistema. sistem je krivičen, to je vsem znano. treba se je boriti za najbolj osnovne pravice i.e. odločanje o sebi in svojem telesu,zasebnost... ti pa imaš neke tretje , nemogoče zahteve od države da naj te podpirajo, čeprav si zdrav in sposoben delati/ustvarjati na tak ali drugačen način.
zamisli se malo...če si se sposoben.
11. februar 2014

Follow the RaBBit said:

...
Skoda, ker se ljudje prevec prepirajo, namesto, da bi sodelovali skupaj. Jaz sem pac bolje izobrazen in razsvetljen, zato se zavedam, kaksne pravice mi pripadajo in vecina tega seveda ni sposobna razumeti in skoda casa razlagati ljudem, ker verjetno bi morali se izobrazevati ze od otrostva pravilno, da bi lahko prisli do taksnih zakljuckov, kot sem jih jaz.

Ne zivimo vec v srednjem veku, toda na temu svetu se zmeraj obstajajo kraji, oziroma deljeni svetovi, kjer eni umirajo od lakote, itd... Lahko bi rekli, da sem jaz prisel iz drugega sveta in sedaj poskusaj dopovedati africanom, da vsak otrok ima pravico do brezplacnega stanovanja, hrane, izobrazevanje, toda oni nebi bili sposobni tega razumeti, ker zivijo v drugem svetu, kjer se to zdi nemogoce.

Ja sistem je pokvarjen in kdor misli, da smo mi razvili najvisji nivo razvoja, itd..., se posteno moti. Tehnolosko smo zelo napredovali, toda duhovno zaostajamo zeloooo.

Kadar boste zaceli verjeti v moje besede in tudi vi zahtevali omenjene stvari se bodo zaceli dogajati cudezi, saj samo vprasanje casa, kdaj se bo to uresnicilo, saj prihodnost je neizbezna.

Pa se enkrat, da smo si na jasnem, ne zahtevam nic od drugih, temvec samo to, kar mi pripada in kar je bilo meni in mojim prednikom ukradeno, zato mi pripada stanovanje, zemlja in placane poloznice, ter hrana in vi ste vsi odgovorni, da mi to zagotovite.

Ja jaz sem pac dober clovek, saj tudi jaz vam nudim nazaj omenjeno, zato tudi zahtevam, nekaj v zameno, toda, nekateri nocejo nic deliti in bi radi imeli vse zase.
12. februar 2014

Follow the RaBBit said:

...
Genij, ki bi lahko bil miljonar ali miljarder se je zrtvoval za celotno clovestvo in storil samomor.

Ne njegov namen ni bil storiti samomor, saj v to ga je prisilila drzava, toda on tako kot EDWARD SNOWDEN in podobni je ljudem zelel ponuditi boljso prihodnost, saj denar mu ni bil noben cilj v zivljenju, ce ljudje niso imeli dostopa do ZNANJA, STANOVANJA, PLACANIH POLOZNIC, HRANE, itd... no nekaj sem tudi jaz dodal, saj mi smo vsi isti borci za clovekove parvice, ki se vsi zavzemamo za podobne ideale in zaradi cesar nas mnogi svorazijo in preganjajo.

Preberite si vec in poglejte posnetek o AARON SWARTZU.

http://rt.com/news/activists-internet-protests-fight-440/
12. februar 2014

Napišite komentar
zmanjšaj | povečaj

busy
 

Zadnje na Blog!u

 • BITCOIN PREVARA POZOR - nujno deli dalje!!! by Follow the RaBBit
  Bitcoine raziskujem ze od casa njegovega nastanka in ze od samega zacetka sem bil zelo skepticen o njegovemu delovanju, saj bilo je prelepo, da bi bilo res in sedaj sem se koncno odlocil, da bom razkril in opozoril uporabnike na nevarnost BITCOINOV in ostalih KRIPTOVALUT. NE SMEM RAZLAGATI PODROBNOSTI MOJE RAZISKAVE, TODA POVEDAL BOM SAMO KRATEK UVOD. KRIPTOVALUTE SO BILE NAMENJENE PREDVSEM CRNEMU IN ILEGALNEMU TRGU, ZATO BODIMO ISKRENI IN NAJ BOMO NA JASNEM, DA NAJ TAKO TUDI OSTANE!!! VERJEMITEMI NA BESEDO, DA POZNAM ZELO DOBRO DELOVANJE TEH KRIPTOVALUT IN KAKO DELUJE KRIMINAL IN, DA JE MOGOCE Z NJIM PLACEVATI TUDI LEGALNE STVARI, TODA STVAR JE DOSTI BOLJ KOMPLICIRANA IN OBSEZNA ZA RAZLOZI ...