• Združenje Vril
  Neverjetno združenje, ki je projektiralo prve "leteče stroje".

 • Nikola Tesla
  Zgodba največjega vizionarja - znanstvenika, ki se je rodil pred svojim časom.

 • Današnji sistem
  Šole, religije, zabavna industrija - instrumenti za zatiranje človeškega potenciala.

 • Bio-psihološko vojskovanje
  Vojskovanje novega tisočletja in Iluminatske alternative.

Kavke zavzele MIP natisni
Ponedeljek, 02 April 2007 16:48

1. april je zajel tudi Misterije, ki so se za en dan spremenil v Slovensko društvo ljubiteljev Kavk (SDLK). Nekaj po polnoči je stran dobila novo preobleko in ljubtelji ptic, posebej kavk, so - čeprav le za en dan - prišli na svoj račun ;)

Društvo, čigar cilji so bili nadvse plemenit, je okoli 2. ure zjutraj objavilo svoje prvo obvestilo in si skozi dan pridobilo številne privržence. "Živele kavke!" in "Go KAVKA, Go KAVKA!!!" so bili nekateri izmed odzivov članov, ki so že pripravljali daljnoglede in fotoaparate, da bi odšli v naravo.

Spet drugi niso bili podobnega mnenja in niso simpatizirali s kavkami. Sredi dneva se je tako pojavilo protestno pismo ANTIKAVKARJI!, ki je bilo proti delovanju društva in njenim ciljem - stari MIP je moral priti čimprej nazaj! Nekateri enostavno niso bili za šalo in vodja strani je nemudoma spoznal, da SDLK nima prihodnosti in obljubil, da bo 2. aprila MIP nazaj v obliki kot ga vsi poznajo.

Vsi ljubitelji kavk bodo očitno morali počakati naslednje leto, da bodo ponovno prišli na svoj račun.

 

Več o temi:

Število prikazov: 3928
Komentarji (6)add comment

N0sferatu said:

...
hočem kavke nazaj...
02. april 2007

zrimac said:

...
Nisi edini smilies/grin.gif smilies/grin.gif
02. april 2007

indigo.child said:

...
pffffffffffff!!! ODJEBITE ŽE Z KAVKAMI!!!!!!!!!!!! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif
02. april 2007

Stigmata666 said:

...
Men pa noben čestital za r.d..... sam da ste tiče ganjal smilies/cry.gif
03. april 2007

WhiteWolf said:

...
Huh nism vedu da mas BD, vse naj naj smilies/cheesy.gif
Lp
03. april 2007

Carot said:

...
Kaj potem niti naslednjo leto ne bo vec drustva ljubiteljev KAVK? Se bo ze Zrimac cesa spomnu, no vazno samo, da MIP ostane vsaj se eno leto in se vec.
04. april 2007

Napišite komentar
zmanjšaj | povečaj

busy
 

Zadnje na Blog!u

 • Vzdrzevanje kolesa by Follow the RaBBit
  Kompatibilnost komponent na biciklu. Nadgranja kolesa in kaj moramo paziti. 3 Most Outdated Bike Components We Still Use On Modern Bicycles! https://www.youtube.com/watch?v=ORnRRPyzqKg&t=452s   Poznamo vec proizvajalcev opreme, med katerimi lahko pride do problema med kompatibilnostjo, tako imamo: SHIMANO SRAM CMPAGNOLO itd...     2017-2018 Products compatibility Information - 2017-2018 link, upam, da deluje, kjer jeprikazano, kako so kompatibilni doloceni shimano deli med sabo. https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwjZ7siC06DWAhXIMhoKHWQNA-8QFgguMAE&url=http://productinfo.shimano.com/download/pdf/com/1.8/en& ...