• Združenje Vril
  Neverjetno združenje, ki je projektiralo prve "leteče stroje".

 • Nikola Tesla
  Zgodba največjega vizionarja - znanstvenika, ki se je rodil pred svojim časom.

 • Današnji sistem
  Šole, religije, zabavna industrija - instrumenti za zatiranje človeškega potenciala.

 • Bio-psihološko vojskovanje
  Vojskovanje novega tisočletja in Iluminatske alternative.

21. december in prihajajoče spremembe natisni
( 1 Glas )
Ponedeljek, 03 December 2012 14:00

21. december - prinaša spremembe?
21. december - prinaša spremembe?
Bliža se 21. december 2012. Po več tisoč let stari napovedi Majev naj bi to simboliziralo konec določenega obdobja. Veliko vprašanje pa ostaja ali bo za njim prišlo novo in kako bo? Nekateri špekulirajo, da bo to konec sveta kot ga poznamo, od raznih katastrof, svetovnih vojn, padcev meteorita ali pa obsik Nibiruja in nezemjljanov, o čemer smo tudi pisali. Spet drugi govorijo o novi - zlati - dobi in evoluciji človeštva. Drži pa, da smo v zadnjem času na nekakšni kritični točki -  vse več nemirov je po svetu, ljudje želijo enakopravnost, svobodo in demokracijo - nenazadnje tudi v Sloveniji.

Številni so mnenja, da to ne bo konec sveta, temveč komaj začetek revolucije. Nezadovoljstvo v svetu je vsak dan večje in ni malo takih, ki si želijo drugačni svet. Od nas je odvisno kaksno prihodnost želimo zase in za naše otroke, zato se moramo boriti za svoje pravice, saj pravice niso nikoli bile podeljene in zdaj je skrajni čas, da ljudje stopijo na ulice in izrazijo svoje nezadovoljstvo, ter podajo svoje zahteve po spremembi. Ne se predati usodi in milosti voditeljev, temveč se aktivno borite za svoje pravice in si sami krojite usodo, kakršno želite. Izrazite svoje želje, pa čeprav so še tako nore ali "neuresničljive". Vsaka ideja je uresničljiva, če stopimo skupaj in delamo na njej, samo tako kot za vsako stvar, je tudi za to potreben čas, da se jo uresničiti in materializira.

Zdi se, da ne bo napočil konec sveta v dobesednem smislu - bo pa napočil čas nove zavesti, staro bomo pustili za sabo, kar se že odraža v željah in dejanjih ljudeh širom sveta. Kar je gnilega, bo propadlo - in to velja tudi za ekonomski sistem.

Osebe na obasti oz. "strici iz ozadja" o katerih v Sloveniji tako pogosto slišimo, seveda ne bodo gledali na dogajanje križem rok. Še zadnjič bojo izkoristili vso svojo moč, represijo in medije, da nas odvrnejo od cilja. Po vsej verjetnosti lahko pričakujemo dogodek podoben 11. septembru - nov magični trik - ki bo človeštvo odvrnilo od iskanja rešitev in vzrokov težav in s katerim bo želela elita obdržati status quo oz. še dodatno povečati svojo oblast (1984). V prihajajočem obdobju bodite zelo kritični do množičnih medijev in zaupajte svojemu bližnjemu, enakopravnemu "bratu". Revolucija bo prišla od spodaj, tisti na vrhu ne želijo sprememb in prodajajo slamo.

Še nobena hiša se ni sama postavila v enem dnevu, zato več kot nas je, hitreje lahko postavimo hišo in hitreje naredimo spremembe, ki so nujno potrebne. Ne se delati gluhih in slepih in pomagajte ljudi, ki prosijo za pomoč, če ne, ko boste vi potrebovali pomoč ne bo nikogar, zato opravite sojo dolžnost in se pridužite protestom za svojo domovino, katero ste dolžni braniti. Ne pozabiti, da je vaša dolžnost zagotoviti varnost države in naše prihodnosti. Trenutno je sovražnik prodrl že globoko v našo državo, jo pokvaril, ter ogrozil njeno delovanje in našo varnost, ter našo bodožnost - zato moramo biti pripravljeni se tudi boriti, saj to je naša dolžnost, saj se borimo za nas in našo domovino. Za braniti sebe in svojo družino ni potrebnega nobenega dovoljenja, saj se ima vsakdo pravico braniti in uporabiti silo, da si zagotoviti preživetje ali morda želite, da se zgodovina ponovi in da vas peljejo mirno na vlake, ki gredo bog ve kam?

Tudi v Sloveniji smo bili priča valu protestov, kateri se še nadaljujejo. Sedaj pa se je organiziralo se vsesplosno vstajo naroda, katera bo potekala po vseh večjih mestih in trgih Slovenije. Pridružite se in izkažite svoje nezadovoljstvo na dan 21.12.2012 ob 15:00 po vseh večjih mestih in trgih Slovenije.  Več o tem na Facebooku.

Kaj pa spremembe Zemlje?

Tako kot pri človeku, se vse večje spremembe dogajajo tudi naši Zemlji. Nekateri raziskovalci citirajo Edgarja Caycea, ki je napovedal, da bodo Zemljo doletele velikanske spremembe in zamenjava polov. Sončeva aktivnost je vedno večja medtem, ko je Zemljino magnetno vedno manjše. Zamenjava polov se bo (nekoč) neizbežno zgodila - in takrat bomo za nekaj časa odrezani od vseh komunikacij in sveta. Verjetno bo nastopila panika, vendar le mirno - zdi se, da tako kot je sonce bolj aktivno, je aktiven tudi človek in da je celotno Vesolje povezano, kar nam vliva zaupanje, da smo na pravi poti.

Več o Majevskem koledarju:

Število prikazov: 59692
Komentarji (12)add comment

zrimac said:

...
Danes sem bral eno zanimivo smilies/grin.gif

Kaj pa Nostradamus? Nekateri so njegovo prerokbo poistovetili z nedavno rekorde podirajočo uspešnico Gangnam Style. "Z mirnim jutrom bo prispel konec sveta, ko bodo krogi na plešočem konju dosegli število devet," je zapisal.

Pevec Psy, ki je pesem ustvaril, prihaja iz Koreje, dežele jutranjega miru, njegov "konjski ples" (gangnam style) pa plešeš, kot bi jahal konja. Njegov video na Youtubu ima 935,350,423 ogledov, kar pa je že nevarno blizu številu 1.000.000.000, ki ima 9 ničel, torej 9 krogov.

Kaj pa če je vse res? smilies/cheesy.gif

Zanimajo me vaša mnenja o 21. decembru?
12. december 2012

Follow the RaBBit said:

...
21. december bo cas za proteste, toda treba vedeti, da samo se nic na naredi in, da takrat bo komaj zacetek pravih protestov in demonstracij. Moramo ukiniti pokojninsko reformo, ker je bila sprejeta prehitro in brez nasega soglasja!!! Potrebujemo nujno demokracijo in novo pokojninsko reformo, ki bo bila pravicna za vecino drzavljanov, toda to je le ena izmed mnogih zahtev, saj kdor pride na oblast, mora misliti za 40 let vnaprej, ne pa samo za 4 ali kolikor mu pac traja mandat, saj tak clovek se lahko zadolzi za 40 let vnaprej in pol so ljudje preseneceni, kaj vse je naredil v teh 4ih letih!!!!
12. december 2012

hypnos said:

...
Konca sveta v fizičnem smislu ne bo. Dobrodošle bi bile pozitivne spremembe v smislu dviga zavesti na višjo raven in bolj pozitivnega odnosa do narave in sočloveka. A tudi to je proces, ki traja, ne sprememba čez noč. Torej, enaindvajseti bo dan kot vsak drug, ljudje bodo protestirali in zahtevali spremembe. In politika jim bo spremembe obljubila. Da, spremeniti vse, da se nič ne bo spremenilo. Revolucije so se dogajale in požrle svoje otroke. Ovce bodo ostale ovce tudi, če bodo imele za kratek čas občutek, da so zmagale na svojem malem ograjenem travniku.

Nostradamusu ni kaj dosti za verjet. "Konjski ples" pa je nekaj najbolj butastega kar sem kdaj videla. Popularnost pa kaže na debilne, sprogramirane možgane, ki za kaj drugega sploh niso več dojemljivi.

Maji ne verjamejo v konec sveta in ga nikjer ne omenjajo. Za njih se čas samo ciklično ponavlja oz. vrti. Konec koledarja predstavlja samo konec nekega obdobja, nič več. Morda je dežurni astronom po zadnjem zapisu koledarja umrl, morda se je začela kaka lokalna vojna s sosednjim plemenom ,morda boj za oblast in za koledarje ni bilo več časa. So pa pred kratkim odkrili nov Majevski koledar. Morda bo slednji razkril, da bo konec sveta kdaj drugič, če sploh.
12. december 2012

N.W.I. said:

...
21.12.2012 je pac se eden izmed mnogih zimskih solscitijev. Ne vem od kje povezava tega datuma z majevskim koledarjem... in njegovim domnevnim "koncem", saj je ta dogodek mimo ze vec kot eno leto.
13. december 2012 | url

Patricijaz said:

...
Pozdravljeni,

Lahko lepo prosim podpišete peticijo za izpust protestnikov iz zapora. Med njimi je tudi naš prijatelj, ki je zares nedolžen in mu želimo pomagati.
Verjetno s peticijo ne bomo ničesar dosegli, ampak bodo vsaj fantje in vlada videli, da imamo podporo iz cele Slovenije in sveta.

https://secure.avaaz.org/en/petition/ Please_help_release_slovenian_innocent_protesters_out_o
f_prison/

Hvala in lep pozdrav! Če se da pošljite še naprej.
16. december 2012

alisee said:

...
Patricijaz hvala za vpis na moj forum Imagine Slovenija..je še v povojih.. Lahko objavim tvojo peticijo pod zbiranje podpisov in ko naredim novo fb stran dam povezavo...Bom pa tudi jaz podpisala to peticijo, tut prov se mi zdi da so šli ljudje izrazit podporo pred zapore... Nam je uspelo kar nekaj novih podpisov zbrati za zeleni preboj Slovenije...samo upam da se na tem področju tudi v resnici zdaj začne kaj razvijati. ..To da so pa priprti bogi protestniki je pa žalostno, vedno mali človek dobi kazen, tiste velike ribe ki pa res kradejo, pa nič..torej res očitno NE živimo več v pravni državi.
16. december 2012

alisee said:

...
mi pa ob tvoji povezavi ni vrglo ven peticije za podpise proti zaprtju protestnikov..samo stran mi ven vrže
16. december 2012

Follow the RaBBit said:

...
Ne vem, ce bo kaj dosti pomagala peticija, toda probati ni greh, vsekako so bolj pomembni pravi podpisi, ker teji preko interneta ne vem, ce sploh stejejo, sicer pa treba iti protestirati pred zapore za izpostitev nedolznih, oziroma na splosno treba demonstrirati do smrti! Pac, dokler ne umremo ali nas ko ne ubije, pac treba biti zaveden in zvest drzavljan, tako kot ko se poroci par in si da obezo, da si bosta zvesta do smrti!!!!
17. december 2012

alisee said:

...
sm podpisalasmilies/smiley.gif je pa res da te internetne peticije obvisijo v zraku-DOKLER PETICIJE JAVNO NE PRENESEŠ NA UPRAVNO STAVBO KATERE SE DOPRITIČE, POTEM NE POMENI NIČ. Vsaj po mojem mnenju o change. org in vsem tem...
18. december 2012

Jonx said:

...
Nevem kaksn smisel spolh ima ,razpravljati o nekem koncu sveta , pokojninski reformi in tako naprej.Glede na to , da naša mlada generacija ne bo doživela pokojnine , bi se morali osredotočiti na bolj nujne zahteve.Duše smo torej je vseeno ,če se bo kmalu zgodil neizogibni obrat polov.V nesvetem pismu piše gorje obalnim mestom.....Saj je že vse jasno ,že takrat so vedeli za ta obrat polov z vsem sranjem , ki nas čaka vred.Duše smo naseljene v to telo na peklenski zemlji , kjer je ena izmed najkrajših življenskih dob.Nismo tehnološko razviti do te mere , da bi ustvarili mir in končno potovali galaktično , kar je cerkev zavirala, danes pa financerajo teleskop...Potovati po vesolju pomeni , da je vse mogoče , tisti , ki mislijo , da je za to potrebna nevem kaksna enrgija se motijo, kajti galaktično potovati je bolj simpl , kot pasulj.Ukvarjamo se z nesmiselnim stavrem , ki nikomr ne bodo ničesar spremenile.Simstem je pač sistem , ki nas bo bombandiral ali z recesijo ali pa z lažnimi hologrami na nebu pa makr, da nas prestrasijo z napadom vesoljcev , ki bi nas radi v resnici osvobodili.Prihodnost , ki nas čaka ni rožnata a vendar, če bomo vsaj z nekom povezani ,je to ista moč , kot 1.000000 atomskih bomb, da o aktivaciji dna raje ne govorim.Ne pustite se speljati na led s trenutnim planetarnim dogajanjem , kajti zamotili bi vas radi in obdržali v strahu.Samo to je in nič drugega, morda še to , da nam hočejo na vsak način potturiti mikro čip.Torej bi morali že zdaj govoriti o tem ,kako bo v letu 2013 strmoglavljena valuta?In še kako boste ujeti v elektro magnetno kletko?Spomnite se kaj sem vam rekel-če si z nekom povezan v višji ljubezni je to enak moč , kot1.000000 atomskih bomb.Slovenija se cela krega med sabo tudi zardi zgrešenga grba slovenskega.In še nasvet jonov-nosite dukomente na levi strani ....
07. januar 2013 | url

Jonx said:

...
No dobr ajde no -nosite dokument na desni strani.Hotel sem zavesti zrimca a kaj , ko pa je tukaj tolko drugih ljudi, ki si zasluzijo resnico.
09. januar 2013

katka said:

...
spremembe...
ne rabimo mi počasnih sprememb.
rabimo ŠOK.
amen.
04. september 2013

Napišite komentar
zmanjšaj | povečaj

busy
 

Zadnje na Blog!u

 • BITCOIN PREVARA POZOR - nujno deli dalje!!! by Follow the RaBBit
  Bitcoine raziskujem ze od casa njegovega nastanka in ze od samega zacetka sem bil zelo skepticen o njegovemu delovanju, saj bilo je prelepo, da bi bilo res in sedaj sem se koncno odlocil, da bom razkril in opozoril uporabnike na nevarnost BITCOINOV in ostalih KRIPTOVALUT. NE SMEM RAZLAGATI PODROBNOSTI MOJE RAZISKAVE, TODA POVEDAL BOM SAMO KRATEK UVOD. KRIPTOVALUTE SO BILE NAMENJENE PREDVSEM CRNEMU IN ILEGALNEMU TRGU, ZATO BODIMO ISKRENI IN NAJ BOMO NA JASNEM, DA NAJ TAKO TUDI OSTANE!!! VERJEMITEMI NA BESEDO, DA POZNAM ZELO DOBRO DELOVANJE TEH KRIPTOVALUT IN KAKO DELUJE KRIMINAL IN, DA JE MOGOCE Z NJIM PLACEVATI TUDI LEGALNE STVARI, TODA STVAR JE DOSTI BOLJ KOMPLICIRANA IN OBSEZNA ZA RAZLOZI ...