Bližnje srečanje z resnico

Vse kar je povezano z vesoljem: planeti, kometi, UFO, alieni...

Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a rudi.rudi. » 18 nov 2011, 13:14

Nekaj izvlečkov teme,katero pišem na 24ur.com z naslovom bližnje srečanje z resnico.


Neskončno popotovanje človeške rase;izvor življenja na planetu Zemlja.

Sonce središče vesolja,mi pa se pridno vrtimo okoli njega ?

Resnica okoli tega je taka;
Sonce, tudi potuje in njegova tirnica je nekje po obrobju tako imenovane naše galaksije,čas ki ga pa porabi za to pot tja in nazaj je okoli 30.000 zemeljskih let.Naša galaksija je neznansko obsežna in ima dva do tri sonca.mi pa trenutno živimo v obdobju enega.
Na tem potovanju sonca se v teh 30.t.letih zgodi to,da se nekje na sredi potovanja skupaj z soncem približamo drugemu soncu, kjer se nam pridruži deseti planet in to v razdalji nekje,kot sta planeta Neptun in Uran.
Ta deseti planet je po velikosti malo večji, kot planet Venera in je isto kot zemlja, plavi planet z vso raznolikostjo življenja.
Tam živi visoko civilizacijsko razvita človeška rasa,katera je v svojem obdobju dveh sonc obiskala že drugič delno ohlajeni planet zemljo in na njem pustila kolonijo svoje rase s tem namenom,da poseli in širi svoje vrste tako v morju kot na kopnem.
To zemljino obdobje še ni bilo preveč stabilno glede pogojev za razvoj življenja.
Ker se je deseti planet, po več tisočletjih začel odmikati od našega sonca in planetov,so prišleki začeli graditi na zemlji hrame v obliki piramid, v njih pa bodo pustili svoje modrosti in znanje vse za čas ponovnega obdobja dveh sonc ,ko bo zemlja spet v ugodni bližini in se bodo z lahkoto približali.
Kolonisti,ki so ostali in gradili piramide so bili višje rasti,kot zdajšni človek.(čas grditve piramid,je bil čas,malo pred naselitvijo neandertalcev po Evropi.)
Na nesrečo pa so izumrli,ker so bili manj odporni na tujem planetu in brez povezave z svojimi vrstami.
Ves drugi živalski in rastlinski svet,ki so ga na zemljo zasadili že v prvem prenosu v obdobju dveh sonc pa je nadaljeval svojo evolucijsko pot samoohranitve in je zaradi evolucijske prilagoditve na vremenske pogoje preživelo.
Zaradi varnosti so prišleki skrili vse svoje sledi,ostale so samo piramide hrami znanja in modrosti,katere bi v obdobju dveh sonc spet aktivirali,kot neko potrdilo njihovega časa kolonizacije.

Ko se človek zazre proti vesolju in soncu ima opčutek mirnosti in da je pač to,to;da je sonce center vesolja mi pa se vrtimo okoli vira toplote.

Dva tisoč let gledanja in risanja zemljevidov zvezd je tako kratko obdobje,zato smo še vedno omejeni z razmišljanjem,kakor smo bili pred nedavnim,ko smo zatrjevali,da je zemlja ravna ploskev.

Naše bodoče generacije bodo prišle s časom v obdobje dveh sonc in bodo spoznali bratski planet in njegove visokocivilizirane ljudi,kateri so zasejali življenje na našem planetu,ki se imenuje Zemlja.

Ne bom napovedoval konec sveta,ampak, ker smo v posrednem dogajanju in to je vrtenje okoli sonca in z njegovim potovanjem tudi mi potujemo(kar sem opisal v prejšnem postu) bomo s tem spremenili obdobje.
Vsa ta obdobja in položaji v predelih galaksije so nepredvidljivi,zato ker se v teh premikih dogaja tudi to,da neki planet sonce potegne vase in ga enostavno ni več.
Obdobje,planeta dveh sonc pa povzroča tudi obdobje negotovosti,čeprav je eno sonce morda bljižje planetu eno pa bolj oddaljeno.Pa si zamislite večni dan z visoko temperaturo i.t.d.
To vse sklepam tako;če bi v bližini naše zemlje bil planet z podobno klimo in življenjem bi ta planet verjetno obiskovali kot izletniško točko,ker pa so zajeti planeti okoli sonca njegov plen in naš je edini z tako stopnjo življenja zaradi pravšnje oddaljenosti od njega,kar je prvi pogoj za življenje,smo verjetno edini.
Če obstajajo še drugi ,kjer je življenje, sigurno ni v naši bližini in če že je na njem življenje,potem se to življenje razvija le ob soncu,toda ne ob našem.

Ker zaradi velikih razdalj in nezmožnosti hitrega potovanja na dolge razdalje ne moremo doseči nek planet na katerem je življenje.Lahko samo čakamo, da pridemo v obdobje dveh sonc in tako spoznamo tuje vrste življenj še kje drugje ,kot samo na zemlji.
Vsa ta nova odkritja nekih planetov je rezultat nove tehnologije in tudi samodejnega bližanja na tej poti, katero naredi sonce na svojem potovanju.
Tako;samo potovanje prihaja k nam,da to sploh ne bomo občutili,ker je to časovno predaleč in tudi življenje je prekratko,da bomo to doživeli.
Naše bodoče generacije bodo nekoč opazile malo bolj svetlečo zvezdo, torej pojav še enega sonca in si bodo tolmačili pač,da se je naredilo iz velikega poka ali iz nič ali kakorkoli že.
Ta pojav se zgodi na vsake približno,šest do sedem tisoč let,ker je to drugo sonce na drugi strani naše galaksije ali te naše tako imenovane rimske ceste.
Naša galaksija je razpotegnjene oblike,kot neka debela kača.

Vsak tak pojav naredi obdobje večnega dneva z zelo visoko temperaturo in temu lahko pripišemo izumrtje nekega neodpornega življenja na zemlji.
Večjo površino telesne mase imaš bolj ti je vroče in bolj si ranljiv(dinozavri so se dobesedno skuhali od vročine.)

Naši znanstveniki vedno za vsa dogajanja o preteklosti pripisujejo nekim '"velikim pokom ali bumom'"; iz nekega velikega poka ali buma se ne zgodi nič drugega kot samo pok nerealnega nelogičnega, nevednega razmišljanja o nekem dogajanju o katerem nimajo pojma,se pa imajo za velike znanstvenike.

Povezava med preteklostjo in bodočnostjo se bo vspostavila,ko bo človek dosegel svojo popolnost glede svoje nekončane evolucijske preobrazbe in bo v bodočnosti lahko vplival na svojo dušo tako, da bo preko spominskih odtisov svojih reinkarnacijskih znanj in spominov lahko prirejal zvojo zemljo na bližnje srečanje in stik obdobja dveh sonc in tako to iskoriščal v svoj prid.
Uporabniški avatar
rudi.rudi.
Prostozidar
Prostozidar
 
Prispevkov: 313
Pridružen: 14 nov 2011, 19:22

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a Prior » 18 nov 2011, 13:15

OH not again

/facepalm
Uporabniški avatar
Prior
Bog!
Bog!
 
Prispevkov: 2528
Pridružen: 26 maj 2007, 19:45

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a rudi.rudi. » 18 nov 2011, 13:26

Približno 6000 do 7000 let traja zemeljsko obdobje dveh sonc,kar nam pove ,da takrat na zemlji izumre vse, kar je živega,razen seveda nekih trdoživih bitji ali rastlinj, kateri so odpornejši in lahko preživijo to neprekinjeno svetlobo in vročino,katero sproščata dva sonca.
Obdobje dveh sonc ni neki fenomen ampak je zgolj naklučje in lega planetov,kateri potujejo po svoji poti večnosti in se vsake toliko časa križajo med sabo.
In to je seveda idealna bljižnica za spoznanje in stik živečih bitji na planetih na katerih je življenje,kajti življenje v nam znani obliki obstaja samo na planetih na katerih je dovolj svetlobe in toplote,da lahko preživijo.
Iluzija človeka potovati z neko hitrostjo, ki dejansko obstaja, je pa neizvedljiva je samo njegova želja po doseganju nečesa za kar hrepeni že od samega začetka človeške fantazije.
Potovati nekam zelo daleč je za človeštvo neizvedljivo,potujemo lahko samo tako ,da potujemo skupaj z zemljo na kateri obstaja pogoj potovanja v neskončnost in katero bomo z prenašanjem ustnih izročil nekoč spoznali da smo prepotovali neskončne razdalje in preživeli razna obdobja,katera se odvijajo na tej naši poti po vesolju.
Vsa ta naša vedenja v vesolju se spreminjajo iz obdobja v obdobje in kar novega opazimo in si razlagamo vsak po svoje je samo opažena stvar na tej naši poti potovanja skozi vesolje.
Uporabniški avatar
rudi.rudi.
Prostozidar
Prostozidar
 
Prispevkov: 313
Pridružen: 14 nov 2011, 19:22

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a Čistka » 18 nov 2011, 15:48

Prior je napisal/-a:OH not again

/facepalm

XD
Uporabniški avatar
Čistka
Veliki Mojster
Veliki Mojster
 
Prispevkov: 644
Pridružen: 30 avg 2011, 22:02
Kraj: Okolica maribora

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a Follow the RaBBit » 18 nov 2011, 17:32

Zelo mozno, da je vse to res, saj recimo realjanska vera tudi na podoben nacin opisuje in interpretira BIBLIJO ali Koran pac, 2 najrazsirjene vere na planetu zemlja. V bistvu je vse tako popolnoma logicno in verjetno, da mora biti clovek res neumne, ce rece, da je to nemogoce. Bi pripel zraven se en zelo dober video, ki sem ga videl vceraj samo sem ga zgubil, toda govori tudi o tem, kako ljudje ne razlikujejo razliko mod moznim, mogoce, nemogoce, itd.... NEVER SAY NEVER.

Eni pricakujejo prihod Kristusa, bude, Muhameda, tretji nezemljano. No ja na koncu se bodo itak ljudje norcevali in bodo rekli, da smo se vsi motili, ker tehnicno ne bodo nezemljani, saj oni so nekoc ze ziveli na zemlji, itd... Mi vesolja ne poznamo, sploh pa vecina nas ni sposobna izracunati tirnice lune, zemlje in celotnega soncnega sistema, itd... Vecina ne prepozna niti Marsa ali venere na nebu. Mi se priblizujemo stopnji, ko bomo zaceli ustvarjati zivljenje. No ja v bistvu smo to delali ze nekaj desetletij nazaj, saj prakticno modificiramo ziva bitja, jih gensko spreminjamo, tako kot so verjetno nekoc nas gensko spremenili. Sedaj pa bomo kmalu zaceli kolonizirati vesolje in jaz vem, kako se kolonizira vesolje in kako se potem razvija zivljenje naprej. Zal prevec dobro vem, kako se da ljudi zmanipulirati preko vere, sploh pa se v casu otrostva.

Zanimiv je recimo film MOON


Kdor ga ni se gledal priporocam ogled, mogoce bo razumel, zakaj sem to rekel zdaj pa nocem prevec povedati o filmu.
Truth seeker. Wanna be free? Fight for freedom!
W (\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
I \(='.'=)/ into your signature to help him gain
I (")_(") world domination:)
Uporabniški avatar
Follow the RaBBit
Global Moderator
Global Moderator
 
Prispevkov: 8782
Pridružen: 01 feb 2007, 00:33
Kraj: Koper

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a rudi.rudi. » 21 nov 2011, 08:59

Dokler imamo nafto imamo tudi svoj planet;

Nafta je tekočina črne sajaste barve,katera je nastala na žarečem soncu in je še vedno tam , ima pa funkcijo nekakšnega tamponastega blažilca sončeve napetosti, katera nastaja pri vseh teh vročinskih dejanostih sonca.
Neumno je misliti,da je nafta nastala od organskih mrtvih delov živali katere so padle na dno oceanov ,katere je potem pokril prah in z tem preprečil dostop zraka in z tem povzročil neko pajcanje do nastanka nafte.
Za te količine nafte bi moralo biti ogromno mrtvih teles,se pravi,da bi bilo dno oceanov pokrito z temi telesi do višine kilometra,kar pa je nemogoče.
prehranjevalni proces ki velja še danes je tak, da kar umre ne gre v nič vse se uporabi za hrano rastlin,živali in raznih bakterij.
Recimo v obdobju nenadnega umrtja vsega živega zaradi padca velikanskega meteorja ali nenadnega stanja,kjer se ne da več živeti ,je vedno možno da to gnitje teles in zelenja uporabi za svojo prehrano bitje ki je odporno in ni izumrlo.
Torej ta teorija o nafti ne more biti resnična.
Nafta pride že z žarečim planetom, kateri se potem z njo ohlaja.Ker pa naš planet še vedno živi in je v notranjosti še vedno žareč in nafta še vedno tanponsko tesni proces ohlajanja,ker ona je snov,ki gori šele, ko se pomeša z zrakom.
To izkoriščanje nafte je lahko katastrofalno,ker v zemlji na globini, kjer se nahaja dela to da tesni in regulira pritiske, kateri se sproščajo pri velikanski vročini in pritiskajo na zemeljsko skorjo iz notraj na ven.
Ko bo pošlo nafte bo tudi pritisk naredil to,da se bo zemlja razletela na nepomembne meteorite,kateri bodo nadaljna hrana za mogočno sonce.

Pred manj kot sto leti so napovedali, da je nafte še za približno 25 let in kot vidite so se zmotili.Črpanje nafte je katastrofa za zemljo,kajti zemljo drži skupaj vse, kar je v njeni notranjosti od nafte, plinov i.t.d. .Nafta preprečuje morju, da ne prodre v samo jedro zemlje skozi razne špranje katere nastanejo pri potresih in ohranja, da se zemlja počasi ohlaja in drži svojo obliko.Mi ljudje pa v potrošniški mrzlici vse skurimo, vse predelamo v beton, če se le da pa smo nastrojeni, da čim prej vse uničimo.
Temu je kriva življenska doba človeka,če bi živel kot muha enodnevnica, in da bi povrhu še vstal z levo nogo bi verjetno bil toliko, da bi prižgal vžigalico, da bi ja vse zgorelo.
Zato je naš planet premali, da bi obstajal dolgo.Smo kot mala mlakuža, kjer je par žab in slej kot prej, se bo ta mlakuža posušila.
Možno je, da se je na zemlji začelo življenje že nekajkrat in to iz samega začetka, vendar do zdaj še ne z tem da črpajo nafto, to je isto, da prazniš vrečo, katera potem ne bo stala pokonci, ko bo prazna.
Gorivo se da pridobiti tudi iz rastlin ,seveda pa je enostavneje odpreti pipco, ker zemljani delajo in razmišljajo samo za čas svojega udobja v svojem življenju, ne pa za bodočnost generacij,katere prihajajo za njimi,v tem se razlikujejo od svojih visoko civiliziranih izven zemeljskih bitij, kateri so začeli graditi vse na osnovi biološke tehnologije.
Uporabniški avatar
rudi.rudi.
Prostozidar
Prostozidar
 
Prispevkov: 313
Pridružen: 14 nov 2011, 19:22

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a rudi.rudi. » 21 nov 2011, 09:24

Primer;
Če imaš dva stekla in vmes namažeš z oljem ,ta dva stekla ne moreš z lahkoto ločiti enega od drugega, ker jih drži vakum narejen zaradi tesnosti tega olja.
Isto se dogaja z zemeljskimi ploščami, katere drži na principu vakuma nafta katera je tam z razlogom, je del planeta,ne pa fosilni ostanek.Nafta je kot avtomobilski amortizer in ima nalogo spajanja tehtonskih plošč in neprodušnost z vročim zemelj.jedrom in mrzlim morjem.(nevarnost ogromne eksplozije)
Možna teorija od kot smo je ,da smo v času dinozavrov bili del velikega mega planeta, kateri se je razpadel tako, kot se" bo" zemlja zaradi črpanja nafte, na več delov in ta del, kjer smo mi je bil že posejan z prejšnimi življenji kateri so zaradi prejšne velike in zdaj manjše gravitacije pomrli,in od tu imamo fosilne najdbe teh velikih okostji kateri nekako ne spadajo v zemeljsko gravitacijo.
Velikost bitjev na planetu je odvisna od gravitacije.Lahko,da so bili dinozavri hišni ljubljenčki na nekem ogromnem planetu pred katastrofo.

Zemljani ne črpajte nafte,ni vse podarjeno kar vidimo,režemo vejo na kateri sedimo in posledice bodo katastrofalne.
Uporabniški avatar
rudi.rudi.
Prostozidar
Prostozidar
 
Prispevkov: 313
Pridružen: 14 nov 2011, 19:22

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a Čistka » 21 nov 2011, 12:24

Primer;
Če imaš dva stekla in vmes namažeš z oljem ,ta dva stekla ne moreš z lahkoto ločiti enega od drugega, ker jih drži vakum narejen zaradi tesnosti tega olja.
Isto se dogaja z zemeljskimi ploščami, katere drži na principu vakuma nafta katera je tam z razlogom, je del planeta,ne pa fosilni ostanek.Nafta je kot avtomobilski amortizer in ima nalogo spajanja tehtonskih plošč in neprodušnost z vročim zemelj.jedrom in mrzlim morjem.(nevarnost ogromne eksplozije)
Možna teorija od kot smo je ,da smo v času dinozavrov bili del velikega mega planeta, kateri se je razpadel tako, kot se" bo" zemlja zaradi črpanja nafte, na več delov in ta del, kjer smo mi je bil že posejan z prejšnimi življenji kateri so zaradi prejšne velike in zdaj manjše gravitacije pomrli,in od tu imamo fosilne najdbe teh velikih okostji kateri nekako ne spadajo v zemeljsko gravitacijo.
Velikost bitjev na planetu je odvisna od gravitacije.Lahko,da so bili dinozavri hišni ljubljenčki na nekem ogromnem planetu pred katastrofo.

Zemljani ne črpajte nafte,ni vse podarjeno kar vidimo,režemo vejo na kateri sedimo in posledice bodo katastrofalne.


Dokler imamo nafto imamo tudi svoj planet;

Nafta je tekočina črne sajaste barve,katera je nastala na žarečem soncu in je še vedno tam , ima pa funkcijo nekakšnega tamponastega blažilca sončeve napetosti, katera nastaja pri vseh teh vročinskih dejanostih sonca.
Neumno je misliti,da je nafta nastala od organskih mrtvih delov živali katere so padle na dno oceanov ,katere je potem pokril prah in z tem preprečil dostop zraka in z tem povzročil neko pajcanje do nastanka nafte.
Za te količine nafte bi moralo biti ogromno mrtvih teles,se pravi,da bi bilo dno oceanov pokrito z temi telesi do višine kilometra,kar pa je nemogoče.
prehranjevalni proces ki velja še danes je tak, da kar umre ne gre v nič vse se uporabi za hrano rastlin,živali in raznih bakterij.
Recimo v obdobju nenadnega umrtja vsega živega zaradi padca velikanskega meteorja ali nenadnega stanja,kjer se ne da več živeti ,je vedno možno da to gnitje teles in zelenja uporabi za svojo prehrano bitje ki je odporno in ni izumrlo.
Torej ta teorija o nafti ne more biti resnična.
Nafta pride že z žarečim planetom, kateri se potem z njo ohlaja.Ker pa naš planet še vedno živi in je v notranjosti še vedno žareč in nafta še vedno tanponsko tesni proces ohlajanja,ker ona je snov,ki gori šele, ko se pomeša z zrakom.
To izkoriščanje nafte je lahko katastrofalno,ker v zemlji na globini, kjer se nahaja dela to da tesni in regulira pritiske, kateri se sproščajo pri velikanski vročini in pritiskajo na zemeljsko skorjo iz notraj na ven.
Ko bo pošlo nafte bo tudi pritisk naredil to,da se bo zemlja razletela na nepomembne meteorite,kateri bodo nadaljna hrana za mogočno sonce.

Pred manj kot sto leti so napovedali, da je nafte še za približno 25 let in kot vidite so se zmotili.Črpanje nafte je katastrofa za zemljo,kajti zemljo drži skupaj vse, kar je v njeni notranjosti od nafte, plinov i.t.d. .Nafta preprečuje morju, da ne prodre v samo jedro zemlje skozi razne špranje katere nastanejo pri potresih in ohranja, da se zemlja počasi ohlaja in drži svojo obliko.Mi ljudje pa v potrošniški mrzlici vse skurimo, vse predelamo v beton, če se le da pa smo nastrojeni, da čim prej vse uničimo.
Temu je kriva življenska doba človeka,če bi živel kot muha enodnevnica, in da bi povrhu še vstal z levo nogo bi verjetno bil toliko, da bi prižgal vžigalico, da bi ja vse zgorelo.
Zato je naš planet premali, da bi obstajal dolgo.Smo kot mala mlakuža, kjer je par žab in slej kot prej, se bo ta mlakuža posušila.
Možno je, da se je na zemlji začelo življenje že nekajkrat in to iz samega začetka, vendar do zdaj še ne z tem da črpajo nafto, to je isto, da prazniš vrečo, katera potem ne bo stala pokonci, ko bo prazna.
Gorivo se da pridobiti tudi iz rastlin ,seveda pa je enostavneje odpreti pipco, ker zemljani delajo in razmišljajo samo za čas svojega udobja v svojem življenju, ne pa za bodočnost generacij,katere prihajajo za njimi,v tem se razlikujejo od svojih visoko civiliziranih izven zemeljskih bitij, kateri so začeli graditi vse na osnovi biološke tehnologije.


Od kje ti te informacije rudi rudi? se mi zdijo nekam bolj smiselne.
Uporabniški avatar
Čistka
Veliki Mojster
Veliki Mojster
 
Prispevkov: 644
Pridružen: 30 avg 2011, 22:02
Kraj: Okolica maribora

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a Prior » 21 nov 2011, 13:52

rud.rudi, pojma nimaš o nafti. Če bi bilo tako kot trdiš, potem bi bilo nafte veliko več in lažje dostopne, pa je ni!

Ob takih bedarijah človeštva bi kar najraje tole storil.:

Slika

Resen sem, na tem svetu je preveč bedakov, ki si delijo naš življenjski prostor in mislijo da so boga zagrabli za jajca in edini vedo več kot ostali... Resnica je taka, da so ravno ti ljudje najmanj izobraženi, arogantni in vase zaverovani butli.
Uporabniški avatar
Prior
Bog!
Bog!
 
Prispevkov: 2528
Pridružen: 26 maj 2007, 19:45

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a Prot » 21 nov 2011, 16:45

Naša galaksija je neznansko obsežna in ima dva do tri sonca.mi pa trenutno živimo v obdobju enega.


Triquetra?
Uporabniški avatar
Prot
Veliki Mojster
Veliki Mojster
 
Prispevkov: 998
Pridružen: 09 dec 2010, 18:34

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a rudi.rudi. » 22 nov 2011, 08:12

Triquetra?

Nažalost, nepravilen odgovor!


Prior;piše
rud.rudi, pojma nimaš o nafti. Če bi bilo tako kot trdiš, potem bi bilo nafte veliko več in lažje dostopne, pa je ni!
Resen sem, na tem svetu je preveč bedakov, ki si delijo naš življenjski prostor in mislijo da so boga zagrabli za jajca in edini vedo več kot ostali... Resnica je taka, da so ravno ti ljudje najmanj izobraženi, arogantni in vase zaverovani butli.

odg;
Ta tvoj post je čisto neumesten,nihče te ne sili ,da verjameš vsem kar prebereš in nimaš nobene pravice soditi nekomu in ga žaliti!zadnji opomin nažalost že deluječih sil!
Uporabniški avatar
rudi.rudi.
Prostozidar
Prostozidar
 
Prispevkov: 313
Pridružen: 14 nov 2011, 19:22

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a Prior » 22 nov 2011, 16:36

Kake sile, poserjem se na tvoja bajeslovna bitja, ki so zrasla na tvojem zelniku.

NAFTA je OMEJENA dobrina, njeno nastajanje je zelo dolgotrajen proces in rabi veliko biološke snovi in ugodne zemeljske pogoje za nastanek.

Ko bomo našli lahko dostopno nafto in jo skurili, jo bomo spet dobili čez več milijonovo let na naravni način...

Seveda pa se da dobiti sintetično gorivo iz premoga, ampak je energetsko potratno in okoljsko uničujoče.

Dejstvo je, da se lahko dostopna nahajališča izčrpavajo in cena nafte raste na DOLGI rok, če tega ti ne vidiš, ti potem jaz ne morem pomagat. Ker če bi tvoje teorije o nafti držale, bi bilo lahko dostopne nafte veliko več in bi se hitreje obnavljala.

Realnost govori drugače, sprijazni se in se pojdi dodatno izobraževat, sprašuj geologe, skratka ljudi, ki so strokovnjaki na svoji stroki, ti bodo pomagali in razsvetlili marsikatero vprašanje.

Da bo mera čudovita, tvoje bedarije bodo kategorično zavračali, pa ne zato, ker niso odprtega uma, ampak zato, ker tvoje bedarije nimajo realne podlage.

Moderna znanost je močno napredovala in bo še napredovala, samo čas je potreben, da boste ljudje tipa rudi.rudi le še preteklost.

Pa ne zaradi tega, ker so odprte glave, ampak zaradi tega, ker so bedaki s svojimi bedastimi teorijami in bulšitom.

Eno so teorije, ki jih lahko preko modernih postopkov preveriš, drugo pa so bedarije, ki jih ne moreš ponoviti, ker so bedarije in nič drugega.

Je bilo to tako težko?
Uporabniški avatar
Prior
Bog!
Bog!
 
Prispevkov: 2528
Pridružen: 26 maj 2007, 19:45

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a Doom » 23 nov 2011, 05:18

rudi.rudi. je napisal/-a:Primer;
Če imaš dva stekla in vmes namažeš z oljem ,ta dva stekla ne moreš z lahkoto ločiti enega od drugega, ker jih drži vakum narejen zaradi tesnosti tega olja.
Isto se dogaja z zemeljskimi ploščami, katere drži na principu vakuma nafta katera je tam z razlogom, je del planeta,ne pa fosilni ostanek.Nafta je kot avtomobilski amortizer in ima nalogo spajanja tehtonskih plošč in neprodušnost z vročim zemelj.jedrom in mrzlim morjem.(nevarnost ogromne eksplozije)
Možna teorija od kot smo je ,da smo v času dinozavrov bili del velikega mega planeta, kateri se je razpadel tako, kot se" bo" zemlja zaradi črpanja nafte, na več delov in ta del, kjer smo mi je bil že posejan z prejšnimi življenji kateri so zaradi prejšne velike in zdaj manjše gravitacije pomrli,in od tu imamo fosilne najdbe teh velikih okostji kateri nekako ne spadajo v zemeljsko gravitacijo.
Velikost bitjev na planetu je odvisna od gravitacije.Lahko,da so bili dinozavri hišni ljubljenčki na nekem ogromnem planetu pred katastrofo.

Zemljani ne črpajte nafte,ni vse podarjeno kar vidimo,režemo vejo na kateri sedimo in posledice bodo katastrofalne.

Ne morem vrjeti kaksne oslarije trosiš... Da je včasih bila gravitacija večja in da je zemlja bila večji planet? Upam da tega ne vrjames niti sam sebi, če pa že pa prosim za razlago kako bi naj ob se močnejši gravitaciji pterozaver letel?

iz tvojih besed sklepam tudi da mi vse živimo na svojem planetu? ker je miš majhna in slon velik sta iz različnih planetov torej saj je velikost živih bitij odvisna od gravitacije?
Life is overrated.
Uporabniški avatar
Doom
Vajenec
Vajenec
 
Prispevkov: 33
Pridružen: 07 nov 2011, 08:10
Kraj: Maribor

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a rudi.rudi. » 23 nov 2011, 09:57

Rojstvo naše galaksije se je začel od takrat,ko je v naslednji galaksiji od nas, njihovo sonce dobilo take razsežnosti, katere je dobilo z raznimi stiki z planeti meteorji in asteoridi, kateri so prišli preblizu in padli na površje in z tem večali volumen sonca tako dolgo, da je postalo megamelansko. Samo jedro ni vzdržalo pritiska in se je razletelo.Razni deli sonca so se razpršili na vse strani in z potisno močjo tega buma potovali naprej ,dokler se niso začeli počasi ustavljati.Zaradi medsebojne privlačnosti so ostali v skupini,ko se je pa sonce začelo ustavljati in je obstalo so ostali planeti bili še vedno v razdalji, katero so imeli med tem potovanjem le, da jim je ta toplotna in statična privlačnost na telo, ki je na pravi odmaknjenosti onemogočila, da nadaljujejo svojo pot mimo vsega( primer:vpliv lunine privlačnosti na zemeljsko morje, plima in oseka) in tako so začeli krožiti v tej odaljenosti okoli sonca.Med vso to potjo so se manjši planeti že površinsko ohladili,sonce je pa v primerjavi z ostalimi ogromno in se na njem proces ohlajanja ne more, kar tako končati.Planeti bližje soncu so v notranjosti in površinsko še vedno vroči, voda na njih je izparela v vesolje,planeti od zemlje v smeri od sonca pa, nekateri še vedno vroči pod površino recimo planeta Jupiter in Saturn,na površini pa se je voda kristalizirala,ker je sonce že predaleč in ne more več toplotno uplivati.Torej ima zemlja zaradi pravilne oddaljenosti od sonca največ pogojev, da se je na njej razvilo toliko življenskih oblik. Rojstvo planeta je, da začne svetiti kot sonce to je njegov začetek, umre pa ko se ohladi in izsuši.Z tem svojim procesom, takrat ko žari ustvarja življenje na drugih planetih, ki so v pravi bližini od njega.Da pa je sonce tako veliko je pa to vzrok ,da se z svojo privlačnostjo hrani z planeti,astroidi,meteorji vse kar pride v njegovo neizogibno bližino.
Brez sonca ni življenja,tako da potovati na neke oddaljene planete od sonca nima smisla, odkrivati bi morali planete, ki so nabližja zemlji Mars in Venera, kjer je sončna toplota znosnejša.Z rastjo sonca pa lahko pride, da njegova moč prodre na bolj oddaljene planete in tam ustvari pogoje za življenje, tisti pa, ko ostanejo preblizu pa bo posrkalo vase.Tako da se to dogaja vse v enem krogu že milijarde let.Biti na pravem mestu ob pravem času je lepo.
Uporabniški avatar
rudi.rudi.
Prostozidar
Prostozidar
 
Prispevkov: 313
Pridružen: 14 nov 2011, 19:22

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a rudi.rudi. » 23 nov 2011, 10:02

Da smo v svoji galaksiji,se moramo zahvaliti soncu, ki nam je poklonilo življenje in se tega zavedamo.Manjši planeti vklučno z 59 lunami katere so ujetnice večjih planetov so se v tem potovanju površinsko že ohladile,večji planeti pa so v notranjosti še vedno aktivni.Zemlja je z svojo lego kar prosila, da se na njej začne kaj dogajati.Veliko morja okoli 60%današnjega je bilo v začetku še zelo vroče le zunaj ob obalah je bilo kod topla mlaka.Njena slanost je bila dober pogoj za razmnoževanje življenja.Ker je bila zemlja v začetni fazi sonce, na njej zaradi vročine ni bilo nobenega zanetka življenja.

Življenje je prišlo iz vesolja z vsakodnevnim padanjem vesoljskega prahu in meteoritov na površino ali direktno v morje in to zanetek življenja, kateri je komaj čakal, da dobi prostor, kjer se bo prebudil.Po naključju je prišel v osvetleno galaksijo, kjer je svetilo sonce.
Življenje dinozavrov in njihovo izginotje je povezano z gravitacijo;
Da,lahko nadaljujem moram napisati primer ali dva;
Če posadiš dva semena iz istega paradajza,enega posadiš v jogurtni lonček,enega pa v vrtno gredo,oba zrasteta v grmiček in oba dobita plodove.Samo da je grmiček v lončku zelo majhen in tudi plodovi sa majhni velikosti češnje.To pomeni, da paradajz zraste samo toliko, kolikor lahko drži te svoje plodove in da ne pade,oziroma da preživi.
Drugi primer;
Ljudje v breztežnostnem stanju nekje v vesolju ne morejo živeti dolgo, ker jim telo ne dopušča tako stanje.Telo samo uravnava kostni kalcij glede na težo telesa in če tam ni potrebno telo nositi se jim ta kalci zmanjša do toliko, da postanejo kosti krhke in zlomljive.
Gravitacija odvisna od velikosti planeta uravnava, kdo bo, če bo, lahko tam preživel naj preživi z rasponom rasti pa lahko to uravnava.Naprimer na planetu jupitru bi ljudje ali živali bili večji kod na zemlji, kakšen je pa ta razpon pa še ne vemo.Primer na zemlji se že dogaja zaradi povečane gravitacije so ljudje povprečno že večji kot nekoč rimski vojaki.
Začetek dinozavrov je, da se je zanetek njihove rastne veje po pomoti naselil na zemji z premajhno gravitacijo in so izumrli zaradi krhkih kosti katere niso prenesle to ogromno težo.Zanetek je prišel iz večjega planeta z večjo gravitacijo.
Uporabniški avatar
rudi.rudi.
Prostozidar
Prostozidar
 
Prispevkov: 313
Pridružen: 14 nov 2011, 19:22

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a rudi.rudi. » 23 nov 2011, 10:07

Civilizacija nekje v oddaljeni galaksiji;
Ali nas obiskujejo izven zemeljska bitja.Civilizacija na zemlji je še mlada.Vpovprečju ljudje dočakajo starost 85 let.Res, da se podaljšuje življenska doba in z njo tudi razvoj civilizacije.Preveč smo še neodporni na razne viruse in bolezni .
Na zemlji imamo odkritih 105 vrst kemičnih elementov, katere z pridom uporabljamo.Tudi na ostalih planetih obstajajo isti kem.elementi, ker je naš planet nekako v povezavi z drugimi planeti.
Civilizacija tam nekje pa se že dolgo več ne ukvarja z temi osnovnimi kem.elementi,vso svojo tehniko in znanje je usmerila v biološko tehnologijo, katero je izpopolnila skoraj do maksimuma.
V tej smeri je sposobna narediti prav vse, kar ji je potrebno narediti za svoj obstojtako dolge civilizacije.Že davno so ugotovili,da je kamen ali kovina, če ga topiš in mešaš z nečim na koncu še vedno kamen,da ne moreš narediti zaščitne rokavice za sto let in da se nebi izrabile,biološke pa so kod roke človeka in se same obnavljajo.Nesmisel je imeti vesolska plovila kod se zamišljajo zemljani,ogromne kovinske ladje z nešteto svetlečih luči vse nekam okorno z raznimi nepotrebnimi rezervoarji i.t.d.
Oni pa imajo plovila narejena z biološko tehnologijo ,katere se obnašajo bolj elegantno so samoobnavljive po potrebi speminjajo obliko odporne na vse vrste temparatur.
Naredili so tudi nadomestek kovine in ta kovina se lahko obnavlja in povrne v obliko,katero je imela v prvotnem namenu.
Tudi oni ne morejo medgalaktično potovati navklup tehniki in zelo dolgi življenski dobi,ker bi to potovanje trajalo predolgo in mogoče celo v napačno smer in so v ta namen raziskovanja izdelali biološka bitja manjše rasti kod neke robote androide, kateri bi imeli samo funkcijo upravljanja plovila ali da so kot nek podalšek kamer in skenerjev.Ta biološka bitja se pojavljajo na zemlji že dolgo časa in nam ne dajo mirno spati.Imajo nalogo da odkrivajo planete, kateri so obsijani z soncem.To njihovo početje za nas ne predstavlja nobenih nevarnosti,ker izdelovalci teh androidov ne morejo do nas, kakor tudi mi ne do nji, ker problem je potovati ali potovati z matično ladjo z življenjem več generacij na njej ali potovati z svetlobno hitrostjo, katera pa je praktično neizvedljiva.Lahko je potovati velike razdalje tudi z nekakšnih radijskih valovih,ampak se bi morali najprej razstaviti na atome in se potem spet sestaviti in tudi to je neizvedljivo,vsaj ti nezemljani o katerih pišem jaz nimajo možnosti da osvojijo naš planet.
Uporabniški avatar
rudi.rudi.
Prostozidar
Prostozidar
 
Prispevkov: 313
Pridružen: 14 nov 2011, 19:22

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a Doom » 24 nov 2011, 04:10

Pa ti si res opran malo :D In kako veš vse to o majhnih robotih čudnih kovinah in smešnih ladjah? Naj uganem ugrabli so te nezemljani ampak ti si pobegnil z namenom da razsvetljis svet o grozotah ki se dogajajo drugje po vesolju?
Life is overrated.
Uporabniški avatar
Doom
Vajenec
Vajenec
 
Prispevkov: 33
Pridružen: 07 nov 2011, 08:10
Kraj: Maribor

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a rudi.rudi. » 24 nov 2011, 09:59

Piramide; Kakšen pomen imajo piramide?
Zemlja se skozi tisočletja volumensko povečuje in je vedno večja.Vse sledi nekega življenja slej kot prej prekrije zemlja,tako, da je vsa zgodovina nekako za vse večne čase prekrita in izgubljena.

Današni raziskovalci preslikavajo druge planete in na slikah ugotavljajo razne oblike, katere potem definirajo ali so naravnega izvora ali pa so jih nekoč naredila neka bitja.Take raziskave so vedno dvomljive razen, če bi začeli nekoč kopati v planet in raziskovati v globine planeta.
Marsi kateri planet skriva razna zgodovinska dejstva pod svojo skorjo in zakaj bi bilo na zemlji drugače.

Izven zemeljska bitja so po osvojitvi našega planeta razmišljali,da po obdobju dveh sonc preteče okoli sedem tisoč let in v tem času se bo planet zemlja povečal do tega volumna, da bo pri ponovnem obdobju nekako vse prekrito z zemljo.
Na to so se pripravili in svoje znanje in tehnologijo pustili v neki'" noetove barki'" katera bo v obliki piramide in to v višini kot jih vidimo danes.
Po izračunih so vedeli,da jo bo še vedno nekaj videti in tudi njihov položaj bo tako kot so predvidevali.
Že na daleč jo bo opazna, dostop v njeno notranjost bo preprosta,kajti vhod je z vrha.

Zaradi zgodovinske posebnosti in njene vrednosti pa jo navadni zemljani tako in tako ne bodo razdirali.
Ker pa kapital ne pozna meja se, da uresničiti in ugotoviti njeno vsebino tako,da jo raztavijo in preselijo,kot so imeli bogatuni v Ameriki idejo,da to svetovno čudo rastavijo in preselijo v park sredi New yorka.
Po eni strani bi bilo to odkritje pri rastavljenju idealno za naše firbce in odkritje o stvareh, katere si tudi v sanjah nismo predstavljali, po drugi strani pa mogoče smrtonosno iz strani nečesa, kar bi nas uplivalo.

Ti markerji v obliki piramide bodo verjetno odslužile svojemu namenu ,to pa je da bo pri ponovnem obdobju dveh sonc vsa osnovna tehnologija in znanje pri roki in to brez kopanja; ali pa vsaj neki muzej prišlekov iz vesolja.
Uporabniški avatar
rudi.rudi.
Prostozidar
Prostozidar
 
Prispevkov: 313
Pridružen: 14 nov 2011, 19:22

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a BobR » 24 nov 2011, 12:03

Prior je napisal/-a:OH not again

/facepalm


+1 ;D

Taki naj ostanejo na 24ur.com
Uporabniški avatar
BobR
Poznavalec
Poznavalec
 
Prispevkov: 59
Pridružen: 08 nov 2010, 13:58

Re: Bližnje srečanje z resnico

OdgovorNapisal/-a rudi.rudi. » 24 nov 2011, 15:17

Se mi je kar zdelo,da ste tu po forumih samo mladi z premalo razvitimi možgani,brez izkušenj; fantazija in filozofija o teh stvareh je za vas še neznano področje in mora dozoreti.
Uporabniški avatar
rudi.rudi.
Prostozidar
Prostozidar
 
Prispevkov: 313
Pridružen: 14 nov 2011, 19:22

Naslednja

Vrni se na Vesolje in nezemljani

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov

 

Kdo je prisoten

Po strani brska 2 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skrit in 2 gostov (Podatki temeljijo na uporabnikih, dejavnih v zadnjih 5 minutah)
Rekordno število uporabnikov na strani je 140 z dne 14 jun 2016, 17:59

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov

Current time

Danes je 25 sep 2017, 10:37