Al-Kaida, Talibani in Cerkev

Debate o Illuminatih, skrivnih prostozidarskih ložah, Novem Svetovnem Redu in marsičem drugem

Al-Kaida, Talibani in Cerkev

OdgovorNapisal/-a Habiba » 25 okt 2009, 20:31

Začetek največje mednarodne teroristične skupine Al-Kaida naj bi bil v času afganistanske vojne ko je ta potekala med Rusijo in Afganistanu.
Ustanovitelj je Osama bin Avad bin Laden(mladi bogatašek)...kdo je ta osebnost sploh???
Kaj Al-Kaida napada zaradi vere, politike ali nafte??
Kaj je Al-Kaida takšna kot govorijo mediji ali je v resnici nekaj čist drugega??
Kje se to mednarodno oporišče oz. združba nahaja??
Kdo vse podpira Al-Kaido?? (keri politiki)???

Talibani so skupnost fundamentalističnih muslimanov..voditelj te krute združbe ljudi je Mohammed Omar oz mula Omar..in imajo zelo strogi odnos z ženskim spolom ???
Zakaj so ti ljudje tak kruti??
Kje se nahajajo??
Čemu napadajo ljudi ki so iste vere??

Cerkev je neka organizacija oz skupnost kristljanov ki zavaja ljudi v imenu boga...
Zakaj duhovščina laže in uporablja boga za sredstvo??
Zakaj so papeži bili nekoč svetniki, ker so se bojevali proti krivovrcem??
Zakaj cerkev zanicuje homoseksualce ter kritizira islam in druge vere??
Kaj če so pa duhovniki homoseksulci?? (baje so) ??? :o :D

Kaj je Al-Kaida sploh povezana z Talibani??
Kaj Talibane in Al-Kaido povezuje??
Kaj povezuje Talibane Al-Kaido in Cerkev??
Kakšne lastnosti imajo te organizacije, ki so skupne vsem??
Kaj če so te organizacije v bistvu povezane tako da si človek nea predstavlja da bi lahko bile?? :o

za to temo sem se odločila ker me zanima terorizem, Talibani a najbolj med vsemi temi temami in prepleti pa me zanima odnos Al-Kaide in cerkve!!! ;)
potrebujem vaša mnenja, razmišljanja in odgovore!!! :)
.تجربة ويعمل مدرسا للحياة*
Uporabniški avatar
Habiba
Izvedenec
Izvedenec

Kraj: MB

Re: Al-Kaida, Talibani in Cerkev

OdgovorNapisal/-a Follow the RaBBit » 25 okt 2009, 22:29

Ker si napisala, da te zanima terorizem in ker NSA pregleduje vse forume na svetu si pravkar postala kandidatka za iti v guantanamo bay:) :police:

JOKE

V glavnem vprasanje kaj in kdo je zares za AL-Qaido, po mojem to ni nic posebenega, saj cel boj proti terorizmu je bil zreziran, ker ima neko politicno ozadje predvsem nafto in to so verjetno americani sami zakuhali, saj Bin Laden res nima nic od tega, sicer pa bi res rad slisal kak uraden odgovor kaksnega predsednika kaksen je motiv Bin Ladna ali Alkaide, itd..., ker jaz se njih ne bojim in oni mi ne morajo reci, da je njihov namen terorizirati ljudi, ker jaz se bolj bojim amerike ko alkaide, oziroma vojske in policije, ki imajo neke skupne prste vmes. Kaksen je sploh namen teroriziranja. No eni to pocnejo iz uzitka, toda to so ponavadi posamezniki ali manjse skupine. Kadar se govori o teji vezji skupini, ki tako dela take napade pa vprasanje kaksni so zares njihovi motivi. Eni celo pravijo, da to pocnejo, ker verjamejo, da bodo po smrti imeli device, itd... Mislim tako se potem pojavijo neki miti in lazi.

Glede cerkve pa kolikor vem ona ne sovrazi drugih ver, temvec jih spostuje. Sicer pa vsakdo si po svoje razlaga vero.
Truth seeker. Wanna be free? Fight for freedom!
Uporabniški avatar
Follow the RaBBit
Global Moderator
Global Moderator

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a EOS » 26 okt 2009, 00:21

lol kaj je to neka smešna tema al kaida a to sploh obstaja to ime ?
al ni to bila neka računalniška baza ki jo je cia uporabljala na bližnjem vzhodu ?
Zadnjič spremenil EOS, dne 26 okt 2009, 00:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
EOS
Illuminat
Illuminat

Kraj: Okolica Maribora

OdgovorNapisal/-a Habiba » 26 okt 2009, 00:33

EOS je napisal/-a:lol kaj je to neka smešna tema al kaida a to sploh obstaja to ime ?
al ni to bila neka računalniška baza ki ga jo je cia uporabljala na bližnjem vzhodu ?

EOS kaj se hecaš??? hehehehe :D :D
nea poznas najbolj znane teroristične skupine ;) ;D
in raje reči vojna baza ki jo je CIA uporabljala
Uporabniški avatar
Habiba
Izvedenec
Izvedenec

OdgovorNapisal/-a Katka Malik » 16 maj 2010, 23:21

Tko je to... AlQaida je nastala po zadevi z Rusijo, pol pa se je še okrepila in razširla, ko so ZDA začele hlepet po njihovi nafti... ZDA so jih bombardirale, pol so postavle njim naklonjeno vlado, zgradile vse na novo (z surovinami in delovno silo iz svojih držav oz. iz podjetji od svojih kapitalistov), namest da bi zaposlile Iračane pa njihova podjetja, zato je narod stradal, zaštrajkal in s epridružil AlQaidi. Menim, da je to predvsem politična vojna, konc koncu gre za nafto-dnar-razvoj države, ki je bil Iračanom preprečen. Je tut z vero podkrepljena, ja. Iračani so zagrenjeni, ker jih je ZDA najebala. Kak bi blo vam všeč, če bi prišu en tujec na tvojo zemljo, ker maš tam rudnik zlata, pa začel črpat tvojo rudnino, če pa bi se mu uprl, bi ti uniču bajto pa gospodarska poslopja? Ja, seveda, pol so pa Iračani tile Talibani, ne. :) Pol si pa ti Terorist, ker se boriš za svoje. V bistvu so si ZDA ustvarle sovražnike, zarad svojga pohlepa. Pa prosm ne me narobe razumt-ne zagovarjam Talibanov. Pač, AlQaida obstaja, v njej so Talibani in oni drugi. Preberte si knjigo od Omarja Nasirija: Moje življenje v AlQauidi, pa vm bo ful jasnega. Sej, vsi pobijajo vse tm dol - Talibani pobijajo civiliste, in američani pobijajo civiliste. Mogoč celo slednji mal več. Fora je kr je ogromno propagand in takih in onakih. Ma u glavnm, priporočena bukva bo vam ful razjasnla zadeve.Sam kak pa si RKC zraven uturila XD Waw. RKC & Islam so bli od nekdaj sovražniki, a njihova filozofija ma praktično isti izvor... Abraham je imel 2 sinova: Izaka in Ismaela... Izak=krščanstvo=biblija, Ismael=islam=koran. Pač, oboje temelji na Genezi, slednja pa na Talmudu. :) Ampak kr sm hotla povedat, je to... da se odkar je bla RKC ustanovljena, se je stalno tepla z muslimani... Muslimani so imeli še pred tisoš leti izjemno razvito družbo, kulturo in oni so bli v bistvu edini ki so se ravnali po tistem, v kar so verjeli, in še danes se večina muslimanov ravna po tem. aja.. pa imeli so izjemno razvito zdravstoin zeliščarstvo, izvajali so tudi zelo zahtevne operacije in nasploh so bli tut bolj higienski. medtem ko je RKC preganjala vse kar je blo naravnega ^^ in zažigala čarovnice in svašta... pol pa je napadla muslimane oz. bizanc, in si prisvojila del turčije (pa če se ne motm tut balkan? nvem točno), ki je še danes katoliške... in da ne govorim o tem, da so s temi vojnami prekršli vse svoje zapovedi: ne ubijaj, ne kradi, ne želi si bližnjega žene/posesti, ne nečistuj... ker so ropali, ubijali, posiljevali, kradli... u glavnem, zaj pa bodo pridgal. ^^ če pa hočeš vedet kak fukjeni so ti ljudje iz RKCja, pejt brat forumi.rkc.si ... u glavnem, bolni primerki, ki jim ni pomoči-večina njih. se dajo najdt tut razumni folk, sam pol jih hitr skenslajo s foruma, ko sam omenijo kak člank v vezi z pedofilijo in katoliško nestrpnostjo ^^ alpa ko poiščejo kaj (moralno in drugače) kontradiktornega. tak folk je to. men je ful žalostno, kr tak folk ma froce, pa prenaša svojo perverznost in bolezen naprej. takmu folku bi mogli prepovedat met froce. pa pika. tle ni debate sploh. sicer pa se je cerkvi od nekdaj šlo za oblast, moč in vpliv na politiko, pa seveda - za dnar. posledično tut za čimveč privržencev, ki jim lahk perejo mozak, da se lahk z njihovo pomočjo držijo na oblasti.
1. posluš kaj pridgam, ne glej kaj delam
2. edina cerkev, ki razsvetljuje, je tista, ki gori
3. vera je odpoved razmišljanju
da niti ne omenim, kak perverzno so izpridili jezusa... in kolk nedolžnih ljudi so pobili skoz vso zgodovino. zto jz osebno označujem vsakga človeka, ki prestopi prag cerkve in vsakga, ki vrjame v cerkev, za hipokrita in izdajalca človeškega bitja, narave, jezusa in nasploh boga/boginje(oz. karkol pač je ta zadeva/vsevišje bitje).
From now on, everthing I'll do, I'll do for LOVE. I learned a lesson.
Uporabniški avatar
Katka Malik
Global Moderator
Global Moderator

OdgovorNapisal/-a EOS » 17 maj 2010, 00:25

ko že omenjaš forume z neumnim vase zagledanim verskim folkom ki je tipični primer spogledovanja s RKC in fanatično branijo tote norme so na Sclavinia oni forum no zdaj so ga že vidim da prenovili oblikovsko http://www.sclavinia.org/index.php

no na tem forumu je taki folk tipični zadrti, klerikalni, ki njhove vrednote temeljijo na RKC ko sem jim skušal kaj dopovedati so mi kar brisali ali prestavljali poste v njihovo temo "smetnjak" ko so enkrat banali eno uporabnico sem se zavzel za njo in pol napisal en kritični post na njihovo prepičanje, da so pač verske ovčice tisti, ki sledijo RKC so me banali.

s folkom sploh ne moreš resno diskutirat tako so sami zagledanci sami vase njihov prav glede cerkve in v njhovo zagledanost v krščanstvo.
Uporabniški avatar
EOS
Illuminat
Illuminat

OdgovorNapisal/-a Sunseeker » 17 maj 2010, 11:52

EOS sem prebral par postov na njihovi spletni strani, se nasmejal, zaprl zavihek in pozabil nanje.

"Blagor ubogim na duši kajti njih božje je kraljestvo!" :)
I pledge allegiance to the fair and balanced truth.
Not the biased truth
Not the liar's truth
But the highest truth
I will not be deceived
nor will I believe
In the Propaganda
I will not fall for the Okey-Doke
I am tuned-in
Sunseeker
Prostozidar
Prostozidar

OdgovorNapisal/-a Prior » 17 maj 2010, 12:18

EOS

Podobni pacienti so tudi na forumi.rkc.si

Samo nisem vedel, da so še hujši fanatiki zbrani na tej strani. Jo bom pogledal, komentiral pa verjetno ne, ko si rekel, da stalno brišejo nasprotna mnenja.
Uporabniški avatar
Prior
Illuminat
Illuminat

OdgovorNapisal/-a Habiba » 30 jul 2010, 19:16

EOS je napisal/-a:ko že omenjaš forume z neumnim vase zagledanim verskim folkom ki je tipični primer spogledovanja s RKC in fanatično branijo tote norme so na Sclavinia oni forum no zdaj so ga že vidim da prenovili oblikovsko http://www.sclavinia.org/index.php

no na tem forumu je taki folk tipični zadrti, klerikalni, ki njhove vrednote temeljijo na RKC ko sem jim skušal kaj dopovedati so mi kar brisali ali prestavljali poste v njihovo temo "smetnjak" ko so enkrat banali eno uporabnico sem se zavzel za njo in pol napisal en kritični post na njihovo prepičanje, da so pač verske ovčice tisti, ki sledijo RKC so me banali.

s folkom sploh ne moreš resno diskutirat tako so sami zagledanci sami vase njihov prav glede cerkve in v njhovo zagledanost v krščanstvo.

ta zagledan verski folk je določena skupina katero bi lahko rekli da smo lahko vsi ... saj vsak vrjame v nekaj...
pa nočem žaliti koga. :)
EOS upam da to ni letelo neposredno na mene...
Uporabniški avatar
Habiba
Izvedenec
Izvedenec

OdgovorNapisal/-a EOS » 31 jul 2010, 08:56

Habiba je napisal/-a:ta zagledan verski folk je določena skupina katero bi lahko rekli da smo lahko vsi ... saj vsak vrjame v nekaj...
pa nočem žaliti koga. :)
EOS upam da to ni letelo neposredno na mene...

ok se pardoniram nisem mislil tebe in tudi za ostale.
nisem imel namena koga žaliti :P
nevem kako si se noter najšla ?

to sem rekel kot za info ko je Katka Malik omenila toti rkc.si forum da tudi drugje obstajajo sicer pa hvala bogi da so me banali itak je bilo brezveze še enega posebenga avatarja mi niso dovolil imeti, menit pa se itak nisem imel kaj tam.

pa ja no saj niam nič proti vernikom in takšnim kot si ti, mogoče sem se narobe izrazil, dokler neki vernik ne škoduje s tisto vero meni ali komu drugemu je vseeno sicer pa ja boli mene džoko, itak je tako prav, da ne moremo vplivati na prepričanje drugih in obratno ;)
mogoče malo preveč kritiziram bom pa malo pohvalil no, toti forum je fain ker lahko pišem skoraj vse kar hočem prav je tak, da ni neke velike težke cenzure.
Uporabniški avatar
EOS
Illuminat
Illuminat

Vrni se na Illuminati in prostozidarstvo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Kdo je prisoten

Po strani brska 1 uporabnik :: 0 registriranih, 0 skrit in 1 gostov (Podatki temeljijo na uporabnikih, dejavnih v zadnjih 5 minutah)
Rekordno število uporabnikov na strani je 31 z dne 11 jul 2010, 15:46

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Current time

Danes je 09 sep 2010, 12:34