• Združenje Vril
  Neverjetno združenje, ki je projektiralo prve "leteče stroje".

 • Nikola Tesla
  Zgodba največjega vizionarja - znanstvenika, ki se je rodil pred svojim časom.

 • Današnji sistem
  Šole, religije, zabavna industrija - instrumenti za zatiranje človeškega potenciala.

 • Bio-psihološko vojskovanje
  Vojskovanje novega tisočletja in Iluminatske alternative.

Arhiv člankov
William Engdahl, intervju natisni
( 9 Glasov )
Ponedeljek, 03 Oktober 2011 11:37

William Engdahl, avtor Popolne prevladeWilliam Engdahl, ekonomist in avtor številnih knjig o globalnih zarotah spregovori o ameriški politiki, Georgu Bushu, 11. septembru, vojni v Afganistanu, Cii... Engdahl je velik poznavalec svetovne geopolitike in avtor številnih, tudi v slovenščino prevedenih knjig, Stoletje vojne: anglo-ameriška naftna politika in novi svetovni red (o nafti in njenem strateškem pomenu), Semena uničenja - Prikrit načrt genskega spreminjanja (o genski spremenjeni hrani in kdo obvaladuje danajšnje trge proizvodnje hrane) in pred kratkim izdane Popolna prevlada – totalitarna demokracija novega svetovnega reda (o finančnih elitah, ki z "vojno proti terorizmu" nadaljujejo politiko popolne prevlade nad planetom).

 
Znanost o Etru natisni
( 40 Glasov )
Prispeval IHS   
Sobota, 14 Maj 2011 03:19

Eter, nevidna energijaDramatični znanstveni dokazi, da vsa fizična materija prihaja iz »etra« nevidne, zavestne energije obstajajo že desetletja. Priznani ruski astrofizik dr. Nikolaj A. Kozyrev (1908-1983) je brez dvoma dokazal, da takšne vir energije obstaja in zato postal eden izmed najbolj kontroverznih osebnosti v zgodovini ruske znanstvene skupnosti. Neverjetne rezultate njegovega dela in dela vseh tistih, ki so mu sledili, so v bivši Sovjetski zvezi ostali skoraj v celoti skriti. Vendar s padcem železne zavese in pojavom interneta smo končno dobili dostop do »Ruske varovane skrivnosti«.

Dr. Kozyrev je vzpodbudil dve generaciji izjemnih raziskav in na tisoče strokovnjakov, ki lahko popolnoma spremenijo naše razumevanje vesolja.

 
Miti in resnice o vampirjih natisni
( 24 Glasov )
Sobota, 09 April 2011 20:40

Zgodbe o vampirjih so nam dobro znane tudi iz filmov, eden prvih je bil tudi - NosferatuZgodbe o vampirjih nas strašijo že od nekdaj, lahko jih najdemo že v Bibliji, kjer je opisana demonska ženska Lilith, ki naj bi bila sploh prva vampirka. Vendar izraz vampir ni prišel v splošno uporabo do 17. stoletja. Verovanje v vampirje je povzročilo kar manjšo histerijo v takratni Evropi. A tako kot je pri mitih pogosto, imajo tudi vampirji svoje korenine v resničnih zgodbah.

 
Egipt pred Egiptom natisni
( 45 Glasov )
Torek, 13 Julij 2010 10:41

Skupina piramid v Gizi

Že na začetku proučevanja so na podlagi arheoloških najdb opazili, da so bile prve ugotovljene civilizacije že zelo razvite, kot da se ne bi bile razvijale postopno do visoke kulturne ravni. Zato nekateri domnevajo, da so v razvoj teh civilizacij najbrž posegla zunajzemeljska bitja in ga pospešila, drugi pa, da so se znane davne kulture razvijale po zaslugi dediščine še starejših neznanih civilizacij.
Čeprav možnosti stika z zunajzemeljskimi civilizacijami ne kaže zanemariti, pa je morda vseeno bolj smiselna domneva, da je zgodovina človeka in sveta, kakršno poznamo, le odsev neke veliko starejše zgodovine, časov, v katerih so razumna človeška bitja ustvarila civilizacije, o katerih danes ne vemo nič. To bi pojasnilo nenadni pojav že razvitih kultur: sumerske, indijske ali egipčanske. Prav egipčanska je je najznačilnejši zgled tega.

 
Malachi Martin, izpoved nenavadnega duhovnika natisni
( 27 Glasov )
Prispeval IHS   
Petek, 23 April 2010 14:04

VatikanDr. (Malachi-Mal) Malahija Martin, ugledni teolog, trideset let eksorcist, strokovnjak za katoliško Cerkev, nekdanji Jezuit in profesor na vatikanskem Papeškem Bibličnem inštitutu, je avtor številnih bridkih, razsvetljenih in kontraverznih pisanj, avtor best-sellerjev: Vatican, The Final Conclave, Hostage to the Devil, The Jesuits, The Keys of This Blood in Windswept House, v katerih razkriva številne temačne plati Cerkve, tudi o satanizmu v Vatikanu. V svoji bogati karieri je doživel in videl neverjetne stvari - slednje je delil tudi v intervjuju z Artom Bellom, katere izseke vam predstavljamo tukaj.

 
Alternativa, 2. del natisni
( 16 Glasov )
Prispeval IHS   
Četrtek, 08 April 2010 14:08

Naš, Kapitalistični planetLeto je naokoli! Vprašanje o naših alternativah ostaja. Kakšne so? Živimo bolje?

Ne, kriza je še tukaj. Napovedujejo ji še dve leti trdega boja (do leta 2012), ki ga plačuje proletarijat. Bomo zdržali toliko? Bomo, veliko lahko prenesemo, samo da ohranimo delovno mesto. Do neke meje, kaj! Ah, ta Marx.

Ne bo besede o njem, rekel bi nekaj o dveh velikih spremembah, ki sta se zgodili v svetu. Ena tudi v Sloveniji, grozi ji tudi druga...

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 9

Zadnje na Blog!u

 • BITCOIN PREVARA POZOR - nujno deli dalje!!! by Follow the RaBBit
  Bitcoine raziskujem ze od casa njegovega nastanka in ze od samega zacetka sem bil zelo skepticen o njegovemu delovanju, saj bilo je prelepo, da bi bilo res in sedaj sem se koncno odlocil, da bom razkril in opozoril uporabnike na nevarnost BITCOINOV in ostalih KRIPTOVALUT. NE SMEM RAZLAGATI PODROBNOSTI MOJE RAZISKAVE, TODA POVEDAL BOM SAMO KRATEK UVOD. KRIPTOVALUTE SO BILE NAMENJENE PREDVSEM CRNEMU IN ILEGALNEMU TRGU, ZATO BODIMO ISKRENI IN NAJ BOMO NA JASNEM, DA NAJ TAKO TUDI OSTANE!!! VERJEMITEMI NA BESEDO, DA POZNAM ZELO DOBRO DELOVANJE TEH KRIPTOVALUT IN KAKO DELUJE KRIMINAL IN, DA JE MOGOCE Z NJIM PLACEVATI TUDI LEGALNE STVARI, TODA STVAR JE DOSTI BOLJ KOMPLICIRANA IN OBSEZNA ZA RAZLOZI ...